Matrimoniale

Dating online: 4 semne ca te adora

By august 17, 2012 No Comments

 

Abia vorbiti de cateva zile pe site-ul de dating online si iti doresti sa stii ce simte el pentru tine? Daca te place cu adevarat sau daca discuta cu tine doar pentru ca timpul sa treaca mai repede? Iata care sunt semnele ca te adora.

Abia asteapta sa vorbeasca cu tine

Iti lasa mesaje private pe site-ul de dating online, in care iti spune ca abia asteapta sa te conectezi si sa stea de vorba cu tine, sa ii povestesti cum a fost ziua ta. Acesta este unul dintre cele mai clare semne ca te adora si ca este extrem de incantat de tine, chiar daca abia te cunoaste. Bucura-te de acest comportament, insa nu lasa inca garda jos. Cu cat vei fi mai putin usor de abordat, cu atat el va fi mai amorezat in ceea ce te priveste.

Iti spune sa mai stai

Te grabesti sa te duci la culcare, iar el iti spune “te rog, mai stai macar 5 minute”? Este mai mult decat evident ca te idolatrizeaza si ca isi doreste sa te aiba langa el foarte mult timp, chiar daca este vorba despre site-ul de dating online.

Din cand in cand este recomandat sa ii mai oferi acele “5 minute”, care sa nu fie insa, in realitate, mai mult de 10. Lasa-l sa isi doreasca mai mult si nu ii da ocazia sa se plictiseasca de tine, mai ales atunci cand observi ca subiectele de discutie s-au epuizat pentru ziua respectiva.

Nu te grabeste

Te-a rugat sa te intalnesti cu el, l-ai refuzat, iar el te intelege si nu insista, nu te grabeste, inseamna ca nu vrea sa faca niciun pas gresit, care sa te deranjeze, tocmai pentru ca te vede ca pe o femeie speciala. Bucura-te de acest lucru, insa evita sa amani prea mult intalnirea, mai ales daca iti place foarte mult. Risti sa il faci sa creada ca iti doresti doar o relatie pe un site de dating online si mai putin una in viata reala.

Incearca sa iti faca pe plac

Ii spui ca nu iti plac anumite lucruri, iar el incearca sa le schimbe? Ii dai de inteles ca vreti sa petreceti mai mult timp pe site-ul de dating online, iar el nu ezita sa iti faca pe plac de indata? Te place foarte mult si aceasta este doar una dintre modalitatile prin care incearca sa iti arate acest lucru.


Hai pe Sentimente

Leave a Reply