Matrimoniale

5 ponturi sa-ti gasesti perechea online pana de Ziua Indragostitilor

By februarie 12, 2013 No Comments

Ziua Indragostitilor bate la usa si tu nu ai un partener caruia sa-i faci declaratii de iubire? Nimic nu este mai trist decat sa stai singur in casa de Ziua Indragostitilor sau sa mergi pe strada si sa vezi zeci de cupluri care se saruta. Renunta la frustrari si intra pe un site de dating online! Studiile arata ca Ziua Indragostitilor este un moment propice pentru debutul unei noi relatii de dragoste, ceea ce inseamna ca merita sa-ti incerci norocul in lumea virtuala. Pune in practica 5 ponturi eficiente si iti vei gasi perechea online pana de Ziua Indragostitilor.

1. Cauta parteneri din orasul tau

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti cand vrei sa-ti gasesti un partener pentru Ziua Indragostitilor este locatia acestuia. Daca intri pe un site de dating online si incepi sa cauti parteneri din orase indepartate, sansele ca acestia sa vina in orasul tau de Ziua Indragostitilor sunt destul de mici. Sa nu mai spunem cat timp pretios irosesti pentru a conversa cu aceste persoane, iar in final sa-ti dai seama ca nu ai facut rost de un partener.

De aceea, mai bine cauti pe cineva care locuieste in orasul tau si poate ajunge repede la intalniri.

2. Creeaza-ti un profil pe un singur site de dating

Cand intri in criza de timp si vrei sa gasesti rapid un partener, esti tentat sa iti creezi conturi pe mai multe siteuri de dating. Gresit, spun specialistii. Mai multe conturi inseamna discutii cu mai multe persoane si mai mult timp irosit degeaba. Cel mai bine este sa-ti creezi un singur cont si sa te concentrezi pe calitate, nu pe cantitate. Astfel, ai sanse mult mai mari sa-ti gasesti perechea online pana de Ziua Indragostitilor.

3. Specifica ce anume cauti pe siteul de dating online

Cu cat oferi mai multe detalii despre ceea ce iti doresti sa gasesti pe un site de dating online, cu atat sansele tale de a-ti atinge telul cresc. Astfel, daca esti in cautarea unui partener pana de Ziua Indragostitilor, precizeaza acest lucru si vei fi surprins sa descoperi ca o multime de barbati sau femei sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. Cu cat esti mai ambiguu in detalii, cu atat vizibilitatea ta pe siteul de dating online va scadea, iar acest lucru, dupa cum ti-ai dat seama, nu iti este de folos.

4. Adopta o atitudine optimista

Chiar daca tocmai ai iesit dintr-o relatie si esti cu moralul la pamant, daca vrei sa-ti gasesti un partener online pana de Ziua Indragostitilor, trebuie sa gasesti forta interioara pentru a zambi din nou. Adopta o atitudine optimista, fii dinamic, spiritual si nu pomeni nimic despre esecul tau sentimental.

Aceasta atitudine te ajuta sa fii placut in ochii unui posibil partener online, care va fi incantat sa te intalneasca personal si sa-si petreaca Ziua Indragostitilor cu tine.

Daca ai incepe sa-i povestesti cuiva ca esti deprimat si ca iti cauti un partener care sa te scoata din aceasta stare, ar putea considera ca te folosesti de el/ea doar ca sa fii cu cineva de Ziua Indragostitilor.

5. Completeaza-ti profilul cu poze recente

Studiile arata ca persoanele care isi updateaza profilul de pe siteul de dating online cu poze recente si relevante au de 8 ori mai multe sanse sa-si gaseasca perechea pana de Ziua Indragostilor.

Este musai sa-ti pui cateva poze in care ti se vede chipul, insa evita ca acestea sa fie cu tine in costum de baie sau intr-o tinuta extravaganta. Trebuie sa te dezvalui atat cat sa trezesti interesul, dar sa pastrezi si ceva pentru Ziua Indragostilor, in cazul in care iti gasesti perechea online.

Tu ce tehnici pui in practica pentru a-ti gasi perechea online pana de Ziua Indragostitilor?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply