Matrimoniale

5 povesti incredibile care atesta dragostea adevarata

By ianuarie 20, 2014 No Comments

652x450_126327-5-povesti-incredibile-care-atesta-dragostea-adevarataAi incetat sa crezi in dragostea adevarata? Consideri ca vremurile in care traim nu mai accepta iubiri romantice? Te vom surprinde cu 5 povesti de amor care iti vor zdruncina parerile si te vor face sa visezi din nou la dragostea adevarata. In ciuda opiniei generale despre disparitia actelor romantice de dragoste, inca mai exista oameni care nu isi reprima sentimentele si isi dovedesc iubirea prin gesturi de-a dreptul emotionante.


1. Norma si Gordon Yeager
Cuplul a convietuit in armonie mai bine de 7 decenii, pana cand cei doi au fost implicati intr-un accident de masina. Spitalizati in acelasi salon si in stare de inconstienta, cei doi au decedat tinandu-si strans mainile, la doar o ora diferenta.

2. Taylor Morris si Danielle Kelly
Desi pare greu de crezut, Taylor Morris si Danielle Kelly si-au consolidat relatia dupa ce el si-a pierdut ambele picioare intr-o explozie. Povestea celor doi a facut inconjurul lumii datorita fotografului Tim Dodd care, impresionat de sentimentele puternice care ii leaga, a realizat o colectie de 22 de fotografii avandu-i drept protagonisti.

3. Fred Stobaugh si Lorraine Stobaugh
Cand Lorraine Stobaugh a decedat, la 72 de ani, sotul acesteia, Fred Stobaugh, in varsta de 96 de ani, a compus un cantec in onoarea ei. Ulterior, a participat la un concurs organizat de Green Shoe Studios, unde a reusit sa atraga atentia producatorului Jacob Colgan, care a decis sa il inregistreze.

4. Amreen si Lokesh
Amreen era de religie musulmana, iar jumatatea ei se inchina zeitatilor hinduse. Cand au aflat, in 2009, ca mariajul lor nu este permis si ca va fi desfacut de autoritati, au decis sa se sinucida impreuna, prin otravire.

5. Harold si Ruth Knapke
Relatia lor a inceput in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a durat 66 de ani. Ruth contractase o infectie cu putin timp inaintea decesului. Harold nu a suportat aceasta veste si a decedat la cateva zile dupa ce a aflat. In aceeasi zi, s-a stins din viata si Ruth. Copiii celor doi considera coincidenta ca pe un ultim act de iubire.

Asadar, dragostea adevarata exista! Gesturile acestor 5 cupluri stau marturie in fata sentimentelor sincere si a emotiilor puternice. Daca nu ai intalnit inca iubirea si devotamentul, nu-ti pierde speranta, niciodata nu este prea tarziu. Crede in dragostea perfecta si o vei avea.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply