Matrimoniale

5 rezolutii de Anul Nou pentru a avea o relatie sanatoasa

By decembrie 31, 2012 One Comment

 Dupa cateva intalniri online ati decis sa treceti la pasul urmator, sa va intalniti si sa incercati sa aveti o relatie? Ei bine, ar fi bine sa iti propui cateva lucruri pentru anul urmator, astfel incat sa fiti fericiti impreuna, iar relatia dintre voi sa se dezvolte intr-un mod cat mai armonios, placut si surprinzator in acelasi timp.


Iata cateva rezolutii de Anul Nou pentru o relatie sanatoasa, daca te-ai atasat de cineva special la finele acestui an.

Renunta la trecut

Chiar daca inca mai ai sentimente pentru fostul partener, incearca sa iti aduci aminte de motivele pentru care relatia voastra a ajuns la final. Incearca sa cladesti ceva nou si frumos cu partenerul actual. Doar in acest fel relatia voastra se va consolida.

Cu cat te vei lega mai mult de trecut, cu atat te vei simti mai blocat in incercarea de a dezvolta noua ta relatie.

Fii curajos

Foarte multe persoane se tem sa se implice in relatii serioase, pentru ca nu vor sa fie ranite. Ar trebui sa profiti de oportunitatile pe care le ai, fara sa analizezi prea mult situatia. Gandeste-te doar ca este foarte posibil sa te feresti de o situatie care poate fi cel mai mai bun lucru care ti se poate intampla.

Fii deschis in fata persoanelor care te abordeaza pe site-ul de intalniri online si nu te gandi ca scopul acestora este acela de a te face sa suferi.

Gandeste pozitiv

Site-ul de intalniri online este o sansa noua de a cunoaste oameni interesanti, insa este foarte important sa ai o gandire pozitiva si sa fii deschis noilor oportunitati care se ivesc. Chiar daca o anumita persoana care incearca sa vorbeasca cu tine nu pare sa fie pe placul tau, acorda-i totusi acesteia o sansa dincolo de prima impresie. S-ar putea ca in final sa ai o surpriza placuta si sa te bucuri de faptul ca nu ai lasat aparentele sa te insele.

Fa un lucru inedit

Daca pana acum nu obisnuiai sa ai tu primul initiativa pe site-ul de intalniri online, sa saruti de la prima intalnire, sa te lasi purtat de val sau sa faci un cadou, poate ca ar fi bine sa schimbi anumite lucruri. Este adevarat ca oamenii au tendinta sa urmeze intotdeauna aceiasi pasi, din pura obisnuinta sau pentru ca asa li se pare corect sau mai comod. Insa uneori, cand schimbi putin “traseul”, s-ar putea sa intalnesti lucruri interesante si sa te bucuri la randul tau de surprize placute.

Fii realist

Oamenii sunt frustrati din cauza vietii lor amoroase pentru ca, la un moment dat, ajung sa aiba prea multe asteptari, ca ulterior sa fie dezamagiti. Indiferent de cat de indragostit esti de noul partener descoperit pe site-ul de dating online, ar fi bine sa ramai cu picioarele pe pamant, chiar daca ai impresia ca ai intalnit dragostea vietii tale. Nu are sens sa te arunci cu capul inainte, ci sa incerci sa ai o gandire obiectiva, cat mai realista. Cu cat esti o persoana mai cerebrala, cu atat viata ta va fi mai frumoasa, iar noua ta relatie va fi mai reusita si lipsita de probleme si evenimente neplacute.

Tu cum vrei sa fie anul 2013 din punct de vedere sentimental? Ce asteptari ai in acest sens de la viata ta amoroasa si ce surprize crezi ca are pentru tine site-ul de intalniri online in anul 2013?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply