Matrimoniale

5 semne care iti arata ca nu ar trebui sa ai incredere in iubitul tau!

By noiembrie 14, 2013 No Comments

cuplu incredereMai devreme sau mai tarziu, in fiecare relatie vine un moment in care partenera se intreaba care este lucrul sau lucrurile care o tin legata, fizic si sufleteste, de barbatul cu care imparte acelasi pat. In unele cazuri, raspunsul este evident, in timp ce in altele acesta intarzie sa apara.

Tocmai acesta este si motivul pentru care iti spunem, astazi, care sunt cele 5 semne care ar trebui sa te puna pe ganduri in privinta barbatului cu care te intalnesti.

1. Prefera sa nu raspunda la telefon in preajma ta

Desi poate ti se pare o dovada de respect si de bun simt, faptul ca nu raspunde la telefon sau se duce intr-o alta camera atunci cand tu esti prin preajma este un semn care ar trebui sa iti dea de gandit. Este posibil sa ascunda ceva, iar asta inseamna ca tu nu esti atat de importanta pentru el.

2. In SMS-uri, numele iti este inlocuit cu apelative

“Dragostea mea”, “Iubire”, “Baby” etc. sunt doar cateva dintre apelativele lui la adresa ta. Oricat de magulitoare ar fi, daca iti inlocuieste mereu numele cu aceste apelative cand iti trimite un SMS, s-ar putea sa insemne ca iubitul tau joaca la mai multe “capete”. Ar trebui sa fii atenta!

3. Prietenii lui nu iti stiu numele

Oamenii cu care te inconjori sunt o extensie a propriei personalitati. Daca observi, in grupul lui de prieteni, ca numele tau nu este cunoscut nici macar dupa a treia intalnire, acesta este un alt semn care ar trebui sa te puna pe ganduri. Iubitul tau nici macar nu vorbeste despre tine si, mai rau, s-ar putea sa fie vorba si despre alte fete, iar prietenii lui nu vor sa riste si sa-i strice socotelile.

4. Iti raspunde la mesaje cu intarziere

De fiecare data cand ii lasi un mesaj in fereastra de Facebook sau pe telefonul mobil, iti raspunde cu intarziere. Daca sentimentele lui pentru tine ar fi reciproce, atunci aceste momente nu s-ar transforma intr-o corvoada. Ceea ce pur si simplu sunt, tinand cont ca nu esti o prioritate.

5. Are foarte multe fete in listele de prieteni de pe site-urile de matrimoniale

Faptul ca este inconjurat de prezente feminine pe site-urile de matrimoniale reprezinta un alt semn destul de evident ca nu ar trebui sa ai incredere in el. Un astfel de barbat este preocupat doar de el si de imaginea lui, iar tu, probabil, esti o persoana care existi in viata lui doar pentru a fi multumit ca are o relatie oficiala.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply