Matrimoniale

5 tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa se casatoreasca

By octombrie 23, 2013 No Comments

femeie_geloasa_telefon_44b7c8cb86Barbatii nu fug neaparat de ideea de casatorie, ci de gandul ca vor trebui sa-si petreaca intreaga viata alaturi de o persoana in preajma careia nu sunt foarte siguri ca pot face acest lucru. Una este sa ai o iubita mai pisaloaga de care te poti desparti la un moment dat si alta este sa ai o sotie de acest tip. Sigur ca exista posibilitatea divortului, insa de ce sa se ajunga in acest punct, daca situatia poate fi evitata?

Conform uneia dintre cele mai apreciate consiliere din domeniul matrimonial, Samantha Daniels, sunt cateva tipuri de femei cu care cei mai multi barbati nu vor sa se casatoreasca.

1. Femeia sefa
Femeile care joaca rolul sefelor in cuplu si se asteapta ca tot ceea ce dicteaza ele sa fie indeplinit intocmai de parteneri nu ar trebui sa se mire daca iubitii lor evita discutiile despre casatorie. Pur si simplu, dorinta acestor femei de a detine controlul nu este pe placul barbatilor, care au un orgoliu mult prea mare pentru a se lasa manipulati.

2. Femeia indecisa
Barbatii fug de casatoriile cu femeile indecise, care nu au incredere in ele si nu stiu ce vor de la viata. Ceva mai multa responsabilitate si maturitate le-ar putea ajuta sa devina mai interesante si mai atragatoare pe termen lung.

3. Femeia certata cu mancarea
Pentru un barbat poate fi amuzant sa o auda mereu pe iubita lui cum se plange ca este prea grasa si ca vrea sa tina cura de slabire, desi nu este cazul, insa cu timpul aceste lamentari demne de o adolescenta imatura pot deveni o adevarata pacoste. Cei mai multi barbati fug de casatoria cu o femeie certata cu mancarea, insa daca ajungi sa-ti constientizezi la timp problema, iti poti salva relatia.

4. Femeia pesimista
Ce barbat ar vrea sa se casatoreasca cu o femeie care priveste viitorul relatiei cu un ochi pesimist si are impresia ca niciodata lucrurile nu se vor imbunatati? Cu atat mai mult, aceasta nu va reusi sa-si sprijine partenerul in proiectele personale si va da mereu dovada de lipsa de incredere, inclusiv in sine. Femeia pesimista nu isi da seama intotdeauna de faptul ca pune raul inaintea binelui, dar cu putin ajutor si din partea partenerului de cuplu isi poate schimba atitudinea.

5. Femeia geloasa
Nu in ultimul rand, barbatii fug de casatoria cu femeia geloasa, femeia care are impresia ca este inselata si gaseste indicii ale infidelitatii chiar daca acestea sunt pure inchipuiri. O astfel de relatie devine in timp obositoare, plina de tensiuni si frustrari care erodeaza iremediabil relatia.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply