Matrimoniale

6 calitati surprinzatoare pe care barbatii le adora la femei

By ianuarie 23, 2014 3 Comments

6 calitati surprinzatoare pe care barbatii le adora la femeiExista numeroase tipuri de femei, fiecare cu caracterul si personalitatea sa, insa toate intampina aceeasi problema: atitudinea ideala in fata unui barbat. Unele reprezentante ale sexului frumos au gasit secretul si reusesc parca sa ii innebuneasca pe barbati prin trucuri foarte simple si mizand pe cateva calitati esentiale. Iata care sunt acestea si de ce le adora barbatii:

1. Increderea
Barbatilor le plac femeile sigure pe ele. Nimic nu este mai sexy pentru un barbat decat sa aiba langa ei o femeie care stie ce vrea, hotarata, cu care sa se simta mereu confortabil, decat una care este mereu in cautarea echilibrului si trebuie sa se reasigure de o suta de ori daca a facut bine un anumit lucru.

2. Simtul umorului
Desi femeile cauta in general barbati care sa le faca sa rada, nici acestia nu fug de femeile haioase, care au un simt al umorului foarte bine dezvoltat si nu se supara atunci cand sunt tachinate cu fel si fel de glume.

3. Inteligenta
Barbatii trec cu vederea frumusestea unei femei imediat ce o cunosc mai bine. Acestia prefera sa aiba partenere incapatanate, inteligente si spirituale. Ei prefera o partenera cu care pot avea conversatii inteligente, decat una draguta, care se comporta mecanic.

4. Modestia
Orice femeie isi doreste un barbat care sa o rasfete si sa o faca sa simta speciala. Totusi, aceasta latura nu trebuie sa mearga foarte mult spre materialism, deoarece barbatii prefera femeile care nu se asteapta sa fie tratate ca niste dive tot timpul.

5. Spiritul ludic
Barbatii adora femeile mature, stapane pe sine, care stiu insa sa fie calde si copilaroase in acelasi timp. Acest spirit ludic este adorat de barbati, asa ca mizeaza si tu pe acest aspect si aminteste-ti din cand in cand de rasfatul din copilarie atunci cand esti langa barbatul iubit.

6. Sustinerea
Barbatii se simt mult mai increzatori, mai ales din punct de vedere emotional, cand stiu ca au langa ei o persoana care stie sa le redea mereu increderea in ei. Sprijinul si credinta sunt alte calitati pe care majoritatea barbatilor le cauta la o femeie, deoarece acestea le ofera siguranta de care au nevoie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply