Matrimoniale

6 greseli pe care femeile le fac adesea pe site-ul de matrimoniale online

By noiembrie 28, 2012 One Comment

In momentul in care iti faci cont pe site-ul de matrimoniale online, ai un scop precis: acela de a gasi partenerul ideal. Nu este deloc greu sa se intample acest lucru, insa lucrurile vor deveni cu atat mai usoare daca vei ezita sa faci anumite greseli tipice.

1. Nu posta fotografii vechi

Poate ca ai cateva fotografii in care arati spectaculos, insa nu te ajuta cu nimic daca acestea sunt de acum 5 ani si prezinta o femeie bruneta (iar acum tu esti blonda) si cu cateva kilograme in plus sau in minus.

Cel mai bine este sa postezi, pe site-ul de matrimoniale online, doar imagini cat mai recente, care sa te arate exact asa cum esti acum.

De asemenea, evita sa postezi imagini cu animale, cu familia ta sau cu locurile pe care le-ai vizitat. Nu uita ca este vorba despre un site de matrimoniale online, iar oamenii vor sa vada poze cu tine, nu cu lucrurile care iti plac sau cu oamenii pe care ii iubesti.

2. Evita greselile de scriere

Greselile gramaticale, literele mancate, scrisul cu litere mari (CAPS LOCK) sunt doar cateva dintre aspectele deranjante pentru un utilizator atunci cand acesta iti viziteaza profilul de pe site-ul de matrimoniale online. Inainte de a publica un text, oricat de mic si simplu ar fi acesta, citeste-l cu atentie de cel putin doua ori. Cateva secunde pe care le “pierzi” facand acest lucru, te vor ajuta sa iti maresti sansele de a gasi un barbat care sa fie interesat de tine.

3. Evita sa minti

Ai 1.59 m inaltime, insa in profilul tau de matrimoniale online scrii ca esti inalta? Ai un copil sau esti divortata, dar uiti sa specifici aceste “detalii”? Din pacate, nu faci decat sa te minti singura si sa iti ratezi sansa de a gasi un barbat care sa te accepte exact asa cum esti.

4. Nu discuta despre fostii parteneri

Este evident ca ai trecut prin cateva relatii pana acum si acelasi lucru este valabil si pentru partenerul tau, insa este de evitat sa discuti despre acest aspect, mai ales la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online. Faptul ca il aduci in discutie pe fostul iubit nu va face decat sa ii trezeasca suspiciuni barbatului cu care incerci sa creezi o legatura.

5. Renunta la pretentiile exagerate

Stabileste-ti prioritatile si gandeste-te bine la tipul de barbat pe care il cauti. Este imposibil sa gasesti un barbat care are toate calitatile la care visezi, asemenea unui print fermecat. Gandeste-te daca vrei un barbat frumos, unul foarte destept, unul dedicat familiei sau unul cu care sa traiesti cele mai frumoase aventuri din viata ta. Mentioneaza, pe site-ul de matrioniale online, ce calitati ar trebui sa posede barbatul ideal pentru tine, insa asigura-te ca acestea sunt cat se poate de realiste.

6. Evita discutiile despre bani

Este adevarat ca banii sunt importanti si ca dragostea nu tine niciodata de foame, insa daca vei mentiona ca iti doresti un barbat instarit, cu siguranta nu te vei alege cu niciun fel de barbat. Daca tii neaparat ca partenerul tau sa aiba un anumit statut financiar, nu trebuie sa scrii acest lucru pe profilul tau de matrimoniale online, ci sa incerci sa descoperi acest lucru in privat, intr-un mod cat mai subtil si elegant.

Cu siguranta orice barbat te va evita daca vei sublinia faptul ca pentru tine partea financiara este mai importanta decat orice.

Tu ce parere ai? Care tipuri de greseli trebuie sa fie evitate de catre femei pe site-ul de matrimoniale online?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply