Matrimoniale

6 lucruri pe care barbatii le urasc la femei

By iulie 24, 2013 5 Comments

lucruri pe care barbatii nu le suporta la femeiTe-ai intrebat vreodata care sunt lucrurile pe care barbatii le urasc la femei? Sa fie sesiunile interminabile de shopping, lipsa de punctualitate sau orele intregi petrecute in fata oglinzii? Oricat de mult ai vrea sa crezi ca barbatii nu pot fi impresionati in mod negativ de reprezentantele sexului frumos, trebuie sa stii ca rabdarea lor este limitata. Sunt multe lucruri pe care barbatii le urasc la femei si ar vrea sa-si spuna oful, dar nu au curaj.

1. Cicaleala
Poate ca nu sunt barbatii cele mai ordonate persoane din lume, insa acest lucru nu ar trebui sa le determine pe femei sa ii cicaleasca intruna cu lucruri marunte, de tipul “Pune paharul la loc. Ai pus paharul la loc? De ce nu ai pus paharul la loc. Pune-l acum”.

2. Lipsa umorului
Reprezentantii sexului tare au umorul in sange si le place sa fie glumeti cu partenerele lor, pentru a le tachina din dragoste. Nimic nu este mai enervant pentru ei decat sa vada ca iubitele nu inteleg glumele si pe deasupra se mai si supara din cauza replicilor inofensive si amuzante.

3. Urmarirea generala
Barbatii urasc sa fie urmariti pas cu pas de iubitele lor si ar vrea sa le spuna ca nu este cazul sa le fie verificat telefonul si mailul in fiecare zi. Din punctul lor de vedere, o relatie se construieste pe incredere reciproca, iar lipsa acesteia naste un sentiment periculos de frustrare.

4. Obsesia pentru greutate
Barbatii urasc sa le auda pe iubitele lor spunand ca sunt grase si ca trebuie sa slabeasca. Obsesia pentru greutate este unul dintre lucrurile pe care reprezentantii sexului tare nu le suporta la partenerele lor, mai ales in conditiile in care nu exista niciun motiv intemeiat pentru dezvoltarea acestei manii.

5. Plansul din orice si negatul
Atat timp cat nu exista motive serioase de plans, barbatii nu inteleg de ce femeile incep sa verse lacrimi de crocodil din lucruri neinsemnate. Si mai mult decat atat, urasc cand li se raspunde cu replica “N-am nimic. Sunt bine, nu sunt suparata, dar mi-a intrat ceva in ochi”.

6. Dezvaluirea secretelor
Nu in ultimul rand, barbatii urasc momentele in care femeile “dau din casa” si incep sa le povesteasca prietenelor sau rudelor secrete ce tin strict de relatia de cuplu.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Anghel Ion spune:

    amice dacian sa sti ca ai perfecta dreptate, numai ca de la femei trebuie sa invatam sau sa ne invete multe lucruri de la simplu catre complex,unele au ce sa ne transmita iar altele nu deoare ce nu au avut un psiholog la scoala cind au fost mici cit priveste in familie nici atit
    -nu am spus eu ci psihologi cu vechi state de plata!!!!

  • Dacian spune:

    Încă un articol “Grozav” plin de steriotipuri.

    Cicaleala: sa fim seriosi cui ii place sa i se scoată ochii așa ca nu indicati cu degetul pe bărbați plus ca totul de la femei începe. Fetele in România sunt crescute mult maistrict ca bărbații. Nu totdeauna dar in multe cazuri si atunci e normal sa se întâmple. Exact ca si cum ai pune un bărbat ce a făcut armata si unul care nu a făcut. Așa ca dragele mele așa cum ii creșteri așa o sa ii aveți. Dar bărbatul are doua copilăriei una in copilărie si una cind se căsătoreate doar ca in a doua are drept la replica. Si aici e valabil de la caz la caz.

    Umorul: e un fel de a atrage atenția uneori mă întreb daca comicii si artiști nu compenseaza pentru ceva. Dar trebuie sa recunosc ca putini oameni sunt indeajuns de intalepti sa fie amuzanti restul plictisesc sau jignesc așa ca fetelor dați-le ce merita.

    Urmărirea: cum am scris intr-un comentariu precedent bărbatul mai rar știe sa gateasca.
    Dar vineaza… Deci daca gatiti bine in general vine acasă din pribegie. Un balans sănătos între exercitiu fizic mâncare si scarpinare pe ceafa si urmărirea devine inutila.

    Greutatea: bărbaților le place sa rezolve lucrurile deci daca va deranjează da-ți-i subiect de lucru in loc sa va plângeti. Si sincer mi se pare normal ca doara de aceia s-a scris fabula cu drobul de sare.

    Plinsul: aceeași chestie bărbații va iubesc si nu le place cind ceva va deranjează si ei nu pot sa o rezolve. E parte din instinct si ei se simt ca si cind nu pot sa va satisfaca cind voi va plângeti si nu spuneti nimic fără sa menționam ca e un pic fără sens comportamentul. Dar in Apărarea femeilor e drept ca cu atitea se sentimente/hormoni e greu sa ai o atitudine pur logica.

    Si ultimul: da femeile se cam scapă dar si asta e nedrept sa generalizezi. In apărarea femeilor cind nu ești tare fizic trebuie sa îți folosești capul. Si dp meu dv femeile asta fac cind … aduna informații ca la spionaj. Unii folosesc forța bruta alții inteligenta. Binentales ca e nedrept sa spunem ca bărbații nu se pricep la asta doar ca in general femeia e mI buna la asta pentru ca de copil alte arme de convingere si obținere a ce vrea nu prea a avut in comparație cu bărbații. Cu toate astea uneori unele femei nu prea știu unde sa se oprească.

  • Elena spune:

    Sincer, nus cine face are aceste idei ( nu de opinie ) sunt simple speculatii,greseste mult !!! Daca ar fi doar atat, asta nu-i bai ,problemele mari sunt in alta parte, aici doar banalitati !!!

  • Andrei spune:

    Acum ca le-am citit pe toate, mai bine eunuc decat cu o ‘femeie’ deasta.
    Scriu femeie in ghilimele pentru ca facand o parte sau chiar (Doamne fereste) toate lucrurile alea, nu cred ca mai gasesc nimic atragator la ea, deci in esenta nu mai are nimic feminin(in afara de fizic/fiziologic).

Leave a Reply