Matrimoniale

6 semne ca este un barbat loial

By septembrie 26, 2012 17 Comments

Exista multe semne care iti arata ca un barbat este predispus infidelitatilor, dar exista si unele importante care iti confirma faptul ca partenerul tau este un barbat loial. Uneori primele semne apar chiar din prima clipa cand il intalnesti sau cand ii citesti profilul pe un site de intalniri online. Afla cele mai importante 6 semne care iti arata ca este un barbat loial.

Respecta femeile

Un barbat care respecta femeile in general poate fi un partener mai de incredere si poate ceva mai greu tentatiilor. Cere-i detalii despre mama si alte femei importante din viata lui, fie fata in fata, fie in mesaje pe site-ul de intalniri online pentru a vedea ce atitudine are fata de femei.

Isi pastreaza promisiunile

Un barbat care face tot posibilul sa-si respecte promisiunile este un barbat onorabil, ce nu te va insela cu usurinta. Cand isi respecta cuvantul dat, chiar si cand e vorba de intalniri online, inainte sa-l cunosti fata in fata, poti conta pe el.

Nu isi doreste atentie in fiecare moment

Barbatii care vor sa fie centrul atentiei si sa fie placuti de toata lumea sunt mai predispusi la infidelitati, deoarece trimit femeilor semnale ce pot fi interpretate in diferite moduri, nu doar ca un flirt inocent.

Este sigur pe sine

Un barbat care stie ce vrea si este sigur pe sine poate fi tentat mai greu sa fie infidel. Poti observa cum se comporta in acest sens inca de la primele contacte pe un site de intalniri online.

Nu este dependent de adrenalina

Daca ii place sa conduca peste viteza legala sau daca ii plac jocurile de noroc, partenerul te-ar putea insela mai usor decat alti barbati care nu sunt fascinati de fiorul adrenalinei. Cuceririle sexuale il pot stimula la fel de mult ca viteza, deci va fi de doua ori mai tentat decat alti barbati sa fie infidel atunci cand se iveste ocazia.

Este recunoscator

Un barbat care nu este arogant si este recunoscator celor din jur pentru gesturile de sustinere este un barbat loial. Acest semn poate fi depistat uneori chiar cand ii citesti profilul de intalniri online, dar alteori iti dai seama cat de mult apreciaza gesturile de bunavointa sau ajutorul celor din jur doar dupa mai multe intalniri.

Ce alte semne te ajuta sa identifici un barbat loial? Impartaseste experienta ta cu alte cititoare ce vor sa gaseasca partenerul potrivit, fie prin intalniri online, fie prin alte metode.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Apri spune:

    Foarte fain articolul.Faza ca nu mai tubreie sa calatoresti este dementiala :))Adineaori mi-am terminat articolul pe blog in care vobeam (cel putin incercam) despre natura, viata…Mult m-a inspirat povestea lui Alin Totorean si alte experiante. Astfel am reusit sa spun STOP, sa meditez asupra situatiei, sa apreciez si sa multumesc tot ce am trait si ce traiesc.Cred ca ti-am trimis pe mail “povestea”

  • ARyesti spune:

    Mersi frumos Geo! Ma bucur mult ca iti place ce ai gasit aici!Cat derpse tarani, da, ai dreptate! Postul asta este de fapt al doilea de pe site, si de atunci a trecut multa vreme. Intre timp mi-am dat seama ca mai degraba s-ar potrivi cuvantul “toparlani” :)))

  • Verdad spune:

    Pai asta zicea si Marius: Urcat pe Clincea, dormit la Omu si coabrot a doua zi pe Gaura. Eu asa o sa merg, dar nu stiu cand, ca la anu vreau sa fac valea alba, si parca n-as merge de 2 ori la omu in acelasi vara…parca as mai lasa si pt alte veri…dar cine stie.. Cand mi se pune pata, mi se pune! 😛

  • Syed spune:

    AL DOILEA TRASEU – AUGUST 2010Ziua 0: Buzau – Tirgu-Mures (traseul este descris si in ienitrariul din 2008) Ziua 1. Tirgu-Mures – Manastirea Moisei – Ansamblul monumental si locuinta casa memoriala Moisei – Manastirea Dragomiresti – Manastirea Birsana – (Sapinta) Cimitirul vesel – Manastirea Portarita (Prilog) Ziua 2: Manastirea Portarita (Prilog) – Satu-Mare – (o manastire cu indicator din drum) – Hereclean – Manastirea ,,Sfinta Treime” Bic (manastire frumoasa si cu maicute primitoare) Ziua 3: Manastirea ,,Sfinta Treime” Bic – Oradea – (Chiscau) Pestera ursilor (cea mai frumoasa) – (Girda de Sus) Ziua 4: (Girda de Sus) Pestera Scarisoara (de mers pe jos 7 km dus si 7 km intors) – Cetatea Deva – Cetatea Costesti (Orastie) Ziua 5: Costesti – Gradistea de Munte (SARMIZEGETUSA REGIA – zona frumoasa si cica zona cu ioni pozitivi si punct energetic important) – (Hunedoara) Castelul Corvinilor – Manastirea Prislop (Silvasu de Sus) – Manastirea Lainici – Hotel Lainici Ziua 6: Hotel Lainici – Manastirea Tismana – (Tirgu Jiu) Poarta Sarutului, Masa Tacerii si ,,stilp fain” alias Coloana fara Sfarsit – Manastirea Horezu – Baile Govora – (Frincesti) Manastirea dintr-un lemn – Manastirea Curtea de Arges – pensiune Ziua 7: pensiune – Vidraru – Transfagarasan (il vazusem in luna iulie cand pe versantul nordic era doar ceata si inainte de tunel era gheata, acum era dezghetat tot) – Simbata de Sus – Risnov (Cetatea) – (Fundata) pensiune Ziua 8: (Fundata) pensiune – Moieciu – (Valea Mare Pravat inainte de Campulung) Manastirea Namaiesti – Pitesti – Buzau Total 2493 km, cost motorina 600 lei

  • Adriana spune:

    Fantastic povestit! Bietii de voi ati avut avnreuti de la plecare pana la sosire. Da e bine de stiut ca totul a fost ok, si toti pana la urma avem ceva de invatat. Dar cel mai mult mersi de portia de ras, chiar m-am distrat citind!

  • Bhavesh spune:

    nu am cuvinte, si cred ca toti cei care am vazut acest film ne-am gdanit la ceva sau cineva anume, intradevar de mult nu am mai vazut un film atat de frumos prin care sa trecem de la o stare de spirit la alta:am fost curioasa, am fost fericita, m-am bucurat, am plans, m-am gdanit la atat de multe lucruri. Extraordinar!!! Simplitatea gesturilor unui caine sunt extraordinare si te pot face fericit in orice moment chiar si cand cei apropiati nu iti pot intelege cele mai mici gesturi, ei nu te critica si iti sunt aproape indiferent de pozitia ta sociala, etc. In concluzie cred ca toti ar trebui sa urmam exemplu sa fim mai buni, mai apropiati,mai calzi sufleteste.

  • Sandra spune:

    O sa fiu cam in contra-curent !Vad ca toata lumea este super-emotionata de acest film!Hmm! Filmulet cu buget mic, un Richard Gere care a fost scos de la naialtfna, fiind batranel, nu mai poate fi distribuit in filme libidinosul asta care nu m-a convins niciodata, decat poate in American gigolo care i s-a potrivit ca o manusa si poate in The Jackal !Nu as fi ambientat filmul in America, daca faptele tot s-au intamplat in Japonia !Pentru cine vrea sa vada intr-adevar ceva bun, in aceeasi nota, din caz real si realizat super,cu scene exceptionale: EIGHT BELOW( 2006) sau mi se pare ca romaneste au tradus titlul, ceva de genul Minus 25 de grade sau in italiana, 8 amici da salvare !Pe urma mai vorbim! Scuze: n-am vrut sa fiu rautacios, ci realist!

  • dornika spune:

    In principiu consider k persoana perfecta nu exista deci ori accepti persoana de sex opus asa cum este, k nu poti schimba firea omului ,ori te lasi pagubas si ramai singur pana la adanci batraneti dar avand in vedere cata experienta de viata avem …THE CHOICE IS YOURS.

  • ion spune:

    in general am o parere proasta despre femei; de ce? pt ca ele mi-au demonstrat asta..
    in particular inca nu am dat peste femeia care sa-mi schimbe parerea,
    ba dimpotriva, cele pe care le cunosc cat de cat imi intaresc actualele convingeri.

    o femeie va iubi un barbat asa cum este, bun sau rau, prost sau istet, iubirii nu prea ii poti dicta, suferi dupa ea cand nu ti se raspunde, te adancesti in negurile din care te scosese.

  • paul spune:

    Salut cu respect toate doamnele egoiste si le recunosc dreptul la optiune ,intelegind constructia psihologica de gen cit si pe cea datorata mediului si educatiei primare ….
    As intreba totusi, daca stiti ce inseamna daruire ,daca ati aflat ce poate insemna grija si atentia primordiala pentru celalalt …Daca da, aveti sansa de a cunoaste cu siguranta dragostea . Lipsa acesteia pentru moment este legata de o mica perioada de timp, de ostilitatea soartei ,sau de traversarea unui mediu arid sau mlastinos …
    Nu va pot dori altceva decit drumul ce vi se potriveste si il veti avea!

    • aurica spune:

      ai foarte mare dreptate……..daca amindoua persoane intrun cuplu……se daruiesc total unul altuia………si pun pe primul loc grija si atentia pt celalat………atunci sigur vor cunoaste cu adevarat …..adevarata dragoste.

    • Pompilia spune:

      Sa inteleg ca ai trecut prin asa ceva si acum dai sfaturi altora ?

  • cristina spune:

    da, asa este ,decit singuratate in doi , mai bine lipsa,deci din doua rele il alegei pe cel mai putin rau….

  • Walgreen spune:

    Așa e,doar ca trebuie sa fii bun psiholog si sa nu te lași luat de val,doar din dorinta de a scapa de singuratate.

  • icela_ban spune:

    Este atent si altruist,vede ce-ti lipseste [de exemplu la masa..],se intereseaza de bucuriile si nacazurile tale

Leave a Reply