Matrimoniale

6 semne ca nu este pregatit de angajamente matrimoniale

By mai 15, 2012 2 Comments

Vine un moment in orice relatie in care se pune problema angajamentelor matrimoniale. Dupa o perioada lunga de concubinaj, incep sa apara in mod firesc asteptari legate de o casatorie sau de intemeierea unei familii. Urmareste cateva semne care indica ca nu este pregatit sa-si ia angajamente matrimoniale si pune piciorul in prag, comunicand deschis si sincer cu el referitor la incotro se indreapta relatia voastra!

1. Nu are o slujba sigura

Angajamentele matrimoniale sunt pe ultimul loc in lista de prioritati daca locul lui de munca este nesigur sau daca nu reuseste sa se stabilizeze din punct de vedere profesional si, implicit, financiar.

Oricat de bine v-ati intege si v-ati iubi, nu ii va sta gandul la o propunere in casatorie in aceste conditii.

2. Nu are un domiciliu stabil

Daca sta in casa cu parintii, inghesuit intr-un apartament mic, alaturi de alti membri ai familiei, sau se muta frecvent dintr-o chirie intr-alta, fii sigura ca nu-si va lua angajamentul matrimonial pe care il astepti.

Atat timp cat nu are cum sa-ti ofere o locuinta, iar tu nu ai posibilitatea sa il gazduiesti, cererea in casatorie se va lasa asteptata.

3. Nu iti propune sa va mutati impreuna

Sunteti de foarte mult timp impreuna, dar nu are intentia de a va muta impreuna? Inseamna ca nu este sigur pe sentimentele lui si ca nu are prea curand intentii de casatorie.

Evita sa va mutati impreuna si, implicit, sa va luati angajamente matrimoniale, deoarece exista o hiba in relatia voastra care il face sa fie nesigur pe viitorul ei.

Este cazul sa vorbesti deschis cu el si sa fii sincera cu privire la traiectoria pe care o ia relatia voastra, pentru a sti ce te asteapta de acum incolo si pentru a lua cateva decizii.

4. Nu se poate desprinde fusta mamei

Chiar daca vrea sa va mutati impreuna, daca iti face propunerea de a te muta la el, alaturi de mami si tati, si tine mortis la aceasta idee, este foarte posibil sa fie “baiatul mamii” si sa fie dependent de parintii lui.

Atat timp cat nu poate sta deoparte de ei, iar tu nu concepi o viata de familie alaturi de socrii, atunci angajamentele matrimoniale vor intarzia sa apara.

5. Nu ti-a facut cunostinta cu parintii lui

Poate ca nu sunteti de foarte mult timp impreuna, dar va iubiti mult si va intelegeti foarte bine. Acest lucru iti da de gandit ca are ganduri serioase, insa in ciuda faptului ca relatia de cuplu decurge bine, el evita sa te duca la parintii lui sau sa te implice in familie.

Comportamentul lui este suspect si este clar ca inca are retineri cu privire la relatia voastra si la evolutia ei, asa ca nu te astepta la vreo cerere in casatorie prea curand.

6. Iti spune ca nu este momentul potrivit

In situatia in care aveti o relatie de cativa ani buni si toate premisele pentru va putea casatori – situatie financiara buna, cariere stabile, casa a voastra – dar el spune ca nu este inca momentul, ceva nu este in regula si este clar ca se fereste de angajamente matrimoniale.

Discuta cu el si afla ce il impiedica sa faceti urmatorul pas in relatia voastra. S-ar putea sa descoperi lucruri interesante!

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Pouple spune:

    Buna Oana,Am 46 de ani si am fost diagnosticata cu Cancer col grad IIB si am fost opaetra iar acum urmez tratament cu citostatice (Cisplatin) si am terminat a 4-a serie din 6Inainte de operatie (8.04.2009) am facut 25 sedinte cobltoterapie si 2 citostatice. Problema mea este lipsa de comunicare din partea medicilor nu din punct de vedere al bolii ci cum trebuie sa ne hranim am evitat sa ascult toate opiniile bolnavilor si am preferat sa citesc si sa caut pe net De cand am fost diagnosticata nu am mai consumat carne si am redus zaharul iar o luna am luat un tratament pe baza de plante de la Favisan .acum sunt total dezorientata despre cum trebuie sa ma hranesc si mai am o problema daca in perioada citostaticelor este bine sa iei antioxidanti sau aceste substantele trebuiesc lasate sa lucreze Nu vreau sa plictisesc cu necunoasterea mea dar daca ascult fiecare bolnav intru intr-o nebuloasa si ma incarc cu toate energiile negative Multumesc foarte mult

  • Mukarram spune:

    Buna ziua ! In august 2008, fiul meu a ccsunuot o fata de care s-a indragostit, numai ca ea era cam ab plina de probleme bb genitale: HPV si candida; nu a spus nimic vreo 6 luni dupa care, in martie au facut analize si au obtinut diagnosticul de mai sus. Am discutii foarte mari cu ei, pentru ca, fiind nebuni dupa sex (asta incluzand si sexul oral si poate si altele, nu stiu exact). Sunt foarte necajita ca nu vor sa priceapa ca se expun la pericole foarte mari: in timpul tratamentului ei fac sex oral nebuneste. Sunt disperata pentru iresponsabilitatea lor. Au cautat pe site-uri americane si englezesti unde scrie ca HPV nu se transmite decat prin contact direct cu zona infectata, dar nu au scris la cautare ca ei fac sex oral si nu numai sex clasic. Avem discutii si privind posibilitatea transmiterii prin prosoape, cada de dus sau vase. Ma mahneste foarte tare atitudinea lor. Va rog sa-mi confirmati sau sa-mi infirmati existenta posibilitatii transmiterii prin aceste cai a celor doua boli. Prin folosirea Wc-ului, a cazii de dus, a prosoapelor, etc in cazul sexului normal si prin intermediul paharelor, canilor, furculitelor, lingurilor, in cazul sexului oral. Fiul meu imi tot aduce ca argument faptul ca schimba foarte des periuta de dinti si ca foloseste apa de gura (aiurea; si ce daca !). Multumesc anticipat ! Poate ma mai sfatuiti si ce as mai putea sa fac. Sunt tare necajita !

Leave a Reply