Matrimoniale

6 trucuri pentru o intalnire perfecta

By aprilie 12, 2013 No Comments

prima intalnireViata ta amoroasa este in impas? Ai cunoscut pe cineva pe site-ul de dating si crezi ca este iubirea vietii tale? Atunci asigura-te ca faci totul pentru o intalnire perfecta, pe care nici tu si nici partenerul tau sa nu o uitati vreodata. Citeste mai jos 6 reguli de baza care iti vor netezi calea spre o relatie amoroasa de succes sau, de ce nu, catre un posibil mariaj cu jumatatea ta.

1 Planuieste intalnirea
Acum este momentul sa sari in sus de bucurie. Tocmai ti-a fost acceptata invitatia rendez-vous-ului la care visai demult. Asigura-te ca stie unde urmeaza sa va intalniti si ca ai masa rezervata. Daca nu va vedeti la restaurant sau intr-un local anume, atunci nu este cazul sa iti bati capul cu rezervarea.

2 Creeaza o atmosfera romantica
Trebuie sa faci in asa fel incat mintea lui sau a ei sa fie numai la tine. Practic, desi sunteti inconjurati si de alte persoane, trebuie sa fiti doar voi doi in incapere. Alege un loc cu o lumina difuza, romantica, preferabil cu o formatie de muzica live.

3 Gaseste subiecte comune de conversatie
Nu te sfii sa o complimentezi sau sa il complimentezi pentru cat de bine arata la intalnire. Gaseste un punct comun de discutie de la care sa plecati, apoi atmosfera, mancarea si vinul vor face restul. Asculta-ti partenerul atunci cand iti povesteste sau cand iti explica ceva.

3 Imbraca-te adecvat
Prima impresie este cea mai importanta, iar iubitul/a vrei sa ramana cu o parere buna despre tine. Ai grija cum te imbraci! Daca, de exemplu, mergeti la opera, trebuie sa adopti o tinuta eleganta si clasica, in nuante neutre, care sa iti dea un aer sofisticat si discret in acelasi timp.

4 Ai grija sa nu intarzii
Mai importanta decat tinuta este punctualitatea. O persoana care intarzie este o persoana care nu acorda importanta intalnirii. Nu este o tragedie daca intarzii maxim 5 minute, poate ai fost blocat/a in trafic, insa, daca intarzii la prima intalnire, vei face impresie proasta.

5 Destinde atmosfera
Daca spui o gluma sau razi la o gluma buna este foarte bine ca destinzi atmosfera. Incearca totusi sa nu exagerezi, mai ales daca simti ca nu esti foarte amuzant/a.

6 Nu lasa intalnirea sa fie intrerupta
Este prima voastra intalnire, nu trebuie sa fie perturbata de nimeni si de nimic. Asa ca inchide-ti telefonul mobil, lasa deoparte tableta si bucura-te de momentele petrecute impreuna.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply