Matrimoniale

7 discutii pe care sa le ai cu partenerul inainte de casatorie

By februarie 3, 2014 6 Comments

7-discutii-pe-care-sa-le-ai-cu-partenerul-inainte-de-casatorieComunicarea are un rol crucial intr-un mariaj. Sunt lucruri importante pe care ar trebui sa le discuti cu partenerul tau inainte de a face marele pas, precum dorintele, nevoile si asteptarile fiecaruia de la casnicie.

Iata ce ar trebui sa lamuriti inainte de a merge la altar, astfel incat sa va convingeti in timp util ca impartasiti aceeasi viziune asupra casatoriei!

1. Ce inseamna casatoria pentru voi?

Este un act in plus, un prilej de petrecere sau chiar reprezinta evolutia catre un alt nivel al relatiei? Vorbeste cu partenerul tau despre cum se va schimba viata voastra de cuplu dupa ce veti deveni sot si sotie.

2. Aveti optiuni asemanatoare in ceea ce priveste copiii?

Comunicati despre maternitate, respectiv paternitate. Despre cati copii va doriti fiecare, in cazul in care vreti sa fiti parinti. Discutati si despre momentul cand veti vrea sa-i concepeti si cum aveti de gand sa-i educati.

3. Cum aveti de gand sa va mentineti viata sexuala activa?

Poate ca vi se pare precoce sa vorbiti despre asta,insa relatiile de durata intampina dificultati in dormitor la un moment dat. Vorbiti despre cum intentionati sa le depasiti si despre ce sunteti dispusi sa faceti pentru a va condimenta viata sexuala.

4. Optiunile voastre religioase va pot pune piedici?

Chiar daca pare de necrezut, sunt foarte multe cupluri care nu discuta despre religie. Este important sa va puneti de acord in aceasta privinta, mai ales daca intentionati sa deveniti parinti. Trebuie sa stabiliti dinainte in ce religie va veti boteza si creste copiii.

5. Vorbiti despre istoricul financiar-bancar al fiecaruia

Trebuie sa stiti care va sunt limitele in privinta unui eventual imprumut la banca. S-ar putea ca unuia dintre voi sa nu-i fie permis accesul la un credit bancar. In cazul in care veti dori sa va cumparati o noua locuinta sau o masina, acest impediment poate fi foarte suparator.

6. Stabiliti care sunt rolurile fiecaruia in familie

Chiar daca pare foarte lipsit de romantism, a sti ce trebuie sa faceti fiecare in momentul cand veti deveni o familie este o necesitate. Nu va limitati la rolurile casnice, discutati si despre cum veti imparti responsabilitatile de parinti, in cazul in care va doriti copii.

7. Vorbiti despre scopurile fiecaruia in cariera
Vreti sa munciti mereu pentru altii sau intentionati sa aveti afacerea proprie la un moment dat? Asigurati-va ca veti avea parte de sustinere reciproca si ca nu veti sta unul in calea celuilalt cand vine vorba de cariera.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • definitely spune:

    Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you, However I am having problems with
    your RSS. I don’t know the reason why I cannot join it.
    Is there anyone else getting identical RSS issues?

    Anyone who knows the solution will you kindly respond?

    Thanks!!

  • Chẳng bao giờ xảy ra chuyện ta yêu mà người con gái không hề hay biết
    – tа tin rằng mình đã tỏ tình một cách rõ ràng bằng một giọng nóі, một ánh mắt, một cái chạm tay nhẹ nhàng .( G.GREENE )

  • A range of neat game titles now are available for all ages, with characteristics that remarkably make thrtilling adventures around too actuality.
    The online gqmes advertise practical motion scenes thanks to their
    nicely-created graphics aand models.

  • egészség spune:

    I’m truly enjoying the design and layout of your website.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and
    visit more often. Did you hire out a developer
    to create your theme? Fantastic work!

  • soso spune:

    amuzante discutiile dar totusi utile .. :))

  • cado spune:

    as mai adauga: care sunt prioritatile fiecaruia?
    poate ca multi ne dorim dragoste, o casa, o familie, o cariera… insa fiecare dintre noi are anumite prioritati si ar fi bine sa ni le cunoastem si sa le impartim cu celalalt pentru a ne completa impreuna
    daca ea nu isi doreste sa fie casnica si el viseaza o sotie care sa faca mancare buna si sa stea acasa vreo 6 ani asa ca sa poate creste 2-3 copii… atunci ea va avea de suferit
    daca ea nu are chef de prea multa munca si viseaza cu ochii deschisi sa faca vacante de lux, bazandu-se ca barbatul aduce banii in casa… atunci el va avea de intretinut pe cineva facandu-se cam singurul responsabil de casa si familie
    samd
    teoretic trebuie discutate multe, dar practic experienta va fi oricum inedita… cele mai importante raman sentimentele, asa ca aceste intrebari ar fi bine sa si le puna de la bun inceput si nu atunci cand in sfarsit le trece prin minte sa faca pasul cel mare

Leave a Reply