MatrimonialeRecomandari

7 genuri de femei cu care barbatii refuza sa se insoare

By februarie 20, 2015 One Comment

femei barbati foto meandmrwrong.comFemeile, ca si barbatii, au calitati, dar si defecte. Numai ca uneori, latura negativa tinde sa fie preponderenta. Iata care sunt tipurile de femei cu care barbatii considera ca nu ar face casa buna niciodata:

Sefa

Femeia-dictator, cea care pretinde sa aiba ultimul cuvant este una dintre cele cu care reprezentantii sexului tare refuza sa se casatoreasca. Si nu pentru ca ar fi un semn de slabiciune din partea lor sa asculte de „sefa”, ci pentru simplul fapt ca o astfel de femeie este orgolioasa peste masura si ar fi greu de suportat o viata intreaga.

Geloasa

Femeia suspicioasa, cea care are mereu impresia ca o iubitul e gata sa o insele daca nu chiar a facut-o deja este o alta categorie pe care niciun barbat nu si-o doreste de sotie. In relatia cu ea, barbatul se va simti mereu ingradit, urmarit, si asta intrucat o asemenea femeie va considera de datoria ei sa il pazeasca asemenea unei comori.

Feminista

Cea care sustine sus si tare egalitatea femeii cu barbatul, eventual chiar superioritatea primei categorii, nu va face neaparat o impresie buna, intrucat niciun barbat nu e dispus sa se lase subjugat.

Atotstiutoarea

Femeia care are impresia ca le stie pe toate, ca a ajuns la un nivel de inteligenta superior pe care cu greu il poti atinge si tu este o alta categorie pe care barbatii o evita atunci cand vine vorba sa formeze o familie. Barbatii vor femei sensibile, nu dure, lipsite de feminitate.

Prostuta

Si pentru ca, vorba aceea, cum o dai nu-i bine, nici extrema cealalta nu e ceea ce cauta barbatii. Mai exact, femeia prostuta, care nu e in stare sa lege doua fraze in public, riscand sa te faca de ras. De regula, preocuparile ei sunt legate de moda si de mondenitati si nicidecum de lucruri serioase.

Depresiva

O femeie ultrasensibila, care se supara din orice si cu care nu poti sa discuti nimic fara sa i se para ca vreti sa va certati nu se numara printre cele cu care barbatii si-ar dori sa traiasca alaturi o viata intreaga, oricat de frumoase, destepte sau bune gospodine ar fi.

Mama

Barbatii au nevoie de o sotie care sa fie, se spune, prietena, iubita si amanta. Dar in niciun caz mama. Oricat de tentant ar fi pentru multe femei sa isi manifeste spiritul matern fata de partenerul de viata, aceasta atitudine nu face decat sa ii respinga pe barbati.

Care crezi ca sunt tipologiile de femei cu care barbatii nu vor sa se casatoreasca?

Foto: meandmrwrong.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply