Matrimoniale

7 lucruri care ii fac pe barbati sa fie doriti de femei

By februarie 28, 2014 2 Comments

eva.2011.02.27.03Gusturile femeilor in materie de barbati sunt foarte diferite. Totusi, exista cateva valori si calitati ale barbatilor care sunt privite la fel de femei. Iata cateva lucruri care ii fac pe barbati mult mai incitanti in fata reprezentantelor sexului frumos:

1. Vocea groasa
Un studiu realizat recent de oamenii de stiinta africani si publicat in “Proceedings of Royal Society B” a aratat ca barbatii cu vocea groasa incita femeile, acestea considerandu-i mult mai masculini si virili.

2. Blandetea in timpul sexului
Barbatii devin mult mai atractivi si sunt apreciati de femei in momentele in care incearca sa arate, in timpul partidelor amoaroase, ca le pasa mai mult de satisfactia partenerelor. Blandetea in timpul sexului este o calitate hot pentru orice femeie si face ca momentele sa devina mult mai fierbinti pentru ele.

3. Tatuajele
Desi acest aspect depinde de preferintele personale, foarte multe femei considera ca barbatii tatuati sunt mult mai atractivi, mai ales daca aceste desene sunt realizat pe antebrate, bicepsi sau spate.

4. Gatitul
Barbatii care stiu sa gateasca cel putin un fel de mancare sunt priviti de femei cu mult mai multa admiratie. Simplul gest de a se trezi dimineata surprinse cu o omleta si un pahar cu suc natural le copleseste pe femei.

5. Costumul
Imbracati la patru ace, intr-un costum sau chiar un smoking, barbatii devin irezistibili pentru orice femeie. Barbatii in costum sunt vazuti mult mai sexy de catre femeie,deoarece emana un charm si un sex-appeal uimitor.

6. Accentul
Accentul unor anumiti barbati le incita pe femei. In opinia multora dintre reprezentantele sexului frumos, barbatii cu o tonalitate a vocii diferita si cu un accent distinct sunt mult mai atractivi.

7. Pronuntarea numelui
Uneori, barbatii au puteri magice asupra femeilor. Banalul gest de a le pronunta numele complet, in situatii neasteptate le incita la maximum pe femei. Asadar, data viitoare cand vrei sa iti surprinzi partenera nu ezita sa o strigi pe nume. Un gest simplu, iti poate aduce o satisfactie de milioane.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply