Matrimoniale

7 secrete pentru intalniri online de succes

By iunie 6, 2012 One Comment

Crezi ca sa ai intalniri online este mult mai simplu decat fata in fata? Ai impresia ca daca faci dating online nu ai emotii, nu este nevoie sa fii sincer si poti spune vrute si nevrute? Te inseli! Daca nu vrei sa sfarsesti singur, chiar si pe virtual, este bine sa ai in vedere cateva lucruri care-ti asigura reusita in cazul unei intalniri online si te ajuta sa legi o relatie de lunga durata.

1. Ai incredere in tine!

Atunci cand ai o intalnire online sau cunosti pe cineva pe net, este foarte important sa ai destula incredere in tine, astfel incat sa faci fata provocarilor.

2. Creeaza un profil onest si simplu!

Nu iti impopotona profilul cu tot felul de lucruri inutile sau poze nepotrivite. Pastreaza-ti un profil curat si simplu!

Pune-ti o poza care sa te avantajeze, nici foarte sexy, nici prea banala, dar care sa nu “minta”, ci sa te reflecte exact asa cum esti in realitate! Daca ai suficienta incredere in tine, nu trebuie sa epatezi printr-un profil exagerat de incarcat sau mincinos.

3. Hotaraste-te ce fel de partener cauti!

Este important sa te gandesti bine si sa stii ce asteptari ai de la intalnirile online. Pentru asta, trebuie sa stii daca vrei sa cauti un iubit, un prieten sau alt gen de relatie, pentru a sti exact cum sa abordezi problemele si incotro te indrepti.

Numai stiind de dinainte ce fel de persoana cauti, iti vei gasi pe cineva compatbil cu interesele si nevoile tale.

4. Abordeaza, nu te lasa doar abordat!

Este mai usor sa stai si sa astepti sa fii abordat pe site-ul de matrimoniale sau socializare pe care ai profilul, insa este foarte important sa iei si tu initiativa si sa faci primul pas atunci cand dai de cate un profil care-ti este pe plac.

5. Foloseste un limbaj simplu, clar si scrie corect!

Daca primul contact cu o persoana din mediul online are loc in scris, este foarte important sa fii atent la stilul de exprimare.

Prima regula este sa scrii corect! Specialistii au demonstrat ca prima impresie in cazul unei intalniri online, in care te conversezi pe chat, este facuta de stilul de scriere, care trebuie sa fie cat mai corect.

Atunci cand esti fata in fata cu o persoana si nu o cunosti, “lucrezi” cu materialul pe care-l ai la dispozitie pentru a-ti forma o parere despre ea. In cazul datingului online: scrisul! Este important sa scrii corect gramatical, sa folosesti un limbaj civilizat si sa fii clar in exprimare.

6. Fii selectiv!

Nu pierde timp pretios cu parteneri de discutie care nu-ti merita atentia si efortul.

Invata sa fii sleectiv de la primele intalniri online. Daca descoperi un aspect al persoanei in care crezi ca nu este compatibila cu tine sau pe care nu l-ai putea tolera la ea, atunci nu mai sta pe ganduri. Intrerupe orice conversatie si cauta mai departe, pana cand vei gasi persoana potrivita pentru tine.

7. Fa conferinte video online!

Intalnirile video va ofera sansa de a va descoperi mai bine, de a observa gesturi si reactii si, cel mai important, de a va auzi vocile. Este un pas important, recomandat chiar inainte de a avea prima intalnire reala.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply