Ce e nouDatingMatrimonialeRecomandari

9 comedii romantice pe care să le urmărești de Valentine’s Day, fie că ești singur sau într-o relație

By februarie 7, 2022 6 Comments

Când ești singur de Ziua Îndrăgostiților, un film romantic poate fi ultimul lucru pe care vrei să-l vezi. Însă comediile romantice au un farmec aparte și te fac să fii mai optimist. Am făcut câteva cercetări și am găsit pentru tine câteva comedii absolut hilare, care nu se concentrează doar pe dragostea romantică.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unor filme demne de a fi vizionate în această perioadă, indiferent dacă ești sau nu singur(ă), avem pentru tine o listă cu 9 filme perfecte pentru luna iubirii.

Filme de Valentine’s Day pentru femei singure

How to Be Single (Cum să fii singur)

Acest film (bazat pe o carte uimitoare) urmărește viețile unui grup de tineri newyorkezi, în vârstă de 20 și ceva de ani. Toți sunt singuri și îți duc viețile de burlaci în marele oraș al lumii.  Filmul este o comedie numai bună de savurat într-o seară friguroasă de februarie.

Filmul urmărește poveștile lui Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David care trebuie să învețe cum să fie singuri și fericiți într-o lume în care definiția iubirii se schimbă în permanență.

Bridget Jones’s Diary (Jurnalul lui Bridget Jones)

Aventurile lui Bridget Jones în viața de burlăcița sunt hilare și ușor de urmărit. Filmul rămâne un memento dulce care redă viața așa cum este ea și îți amintește că trebuie să te aștepți ca cel care te iubește să te accepte exact așa cum ești.

Bridesmaids (Domnișoare de onoare)

Caracterele feminine strălucitoare sunt în centrul atenției în această comedie care o are în centrul atenției pe Annie Walker (Kristen Wiig), o femeie singură în vârstă de 30 de ani a cărei viață ia o întorsătură atunci când cea mai bună prietenă îi cere să fie domnișoară de onoare. Protagonistele trec printr-o serie de întâmplări dintre cele mai haioase.

Filme de Valentine’s Day pentru bărbați singuri

Forgetting Sarah Marshall (Înșelat de Sarah Marshall)

În această comedie picantă, dar drăguță, Peter (Jason Segel) fuge în Hawaii după ce a fost părăsit de prietena sa actriță, Sarah (Kristen Bell). Lucrurile o iau însă razna când Peter află că Sarah și noul ei iubit sunt cazați la același hotel. Însă tot răul spre bine. Filmul ne amintește, în final, că există întotdeauna speranță după o despărțire.

Dan In Real Life (Dan, un tip norocos)

Dan (Steve Carell), un tată singur, văduv, se îndrăgostește de o nouă femeie, dar există o problemă – este iubita fratelui său. Convingerile de familist ale lui Dan (pe care protagonistul și le exprimă într-o rubrică săptămânală a ziarului local), sunt date peste cap cand se implică în triunghiul amoros. Cum se termină lucrurile? Află urmărind filmul!

Crazy, Stupid, Love (A naibii dragoste)

Un bărbat de vârstă mijlocie se trezește din nou pe piața întâlnirilor după ce divorțează de cea care i-a fost soție timp de 25 de ani. Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar este depășit de situație. Prin urmare începe să-și petreacă serile singur într-un bar unde-l întâlnește pe Jacob Palmer, un playboy tânăr și atrăgător, care îl ajută să o uite pe fosta soție. Va avea însă succes?

Filme de Valentine’s Day pentru cupluri

Always Be My Maybe (Poate pentru totdeauna) 

În această irezistibilă comedie romantică Ali Wong și Randall Park joacă rolul unor foști prieteni din copilărie care au o afacere neterminată. Când Sasha (Ali Wong) se mută înapoi în San Francisco, ea și Marcus (Randall Park) se reîntâlnesc. Dar oare diferența dintre pozițiile lor sociale actuale (ea, un bucătar celebru, iar el locuiește în continuare în casa părintească) este prea mare pentru a fi depășită?

Falling Inn Love (Hanul cu noroc)

Filmul urmărește povestea unei tinere americane a cărei viață pare să se destrame. Gabriela îți pierde locul de muncă și este părăsită de iubit. După câteva pahare de vin aceasta participă la un concurs și câștigă un han rustic în Noua Zeelandă. Aceasta pleacă pentru o perioadă în Noua Zeelandă pentru a vinde hanul, însă în timpul restaurării acestuia se îndrăgostește de locurile respective, dar și de cel care-i devine asociat – Jake Taylor. Tot romantismul pare să se destrame însă când fostul iubit apare pe neașteptate în Noua Zeelandă.

The Proposal (Vrei să te însori cu mine?)

O dependentă de muncă, indisponibilă din punct de vedere emoțional, își mituiește asistentul devotat să se căsătorească cu ea pentru a obține cetățenia americană deoarece riscă să fie repatriată în Canada. Ca urmare, Margaret Tate (Sandra Bullock) și Andrew Paxton (Ryan Reynolds) dezvoltă o legătură hilară și improbabilă și au parte de aventuri care mai de care mai amuzante. Vor reuși să depășească diferențele și să rămână împreună?

Ce alte comedii romantice crezi că sunt demne de a fi vizionate în această perioadă? Recomandă-ne, în comentarii (le găsești în josul paginii), 3 filme care crezi că merită vizionate.

FOTO: freepik.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply