Matrimoniale

Afla cum stai cu dragostea vara aceasta

By iulie 8, 2013 No Comments

cuplu-fericit-sfaturiVara aceasta este una extrem de incarcata in ceea ce priveste dragostea si atractiile sexuale. Aproape toti nativii trec prin transformari importante in relatia de cuplu si viata sexuala. Pasiunea si tensiunea cresc la cote maxime in aceasta vara. Afla si tu ce ti-au pregatit astrele din punct de vedere sexual:

Berbec
Berbecii au parte de foarte multa pasiune vara aceasta. In prima parte a acestei veri, Berbecii vor cunoaste o persoana deosebita care ii va duce pe culmile fericirii. De asemenea, la sfarsitul lunii august, aceste semn va fi tranzitat de Marte, planeta pasiunii, care ii va face pe Berbeci niste adevarati vanatori ai clipelor erotice.

Taur
Taurii vor incepe sa fie interesati de cautarea pasiunii si a sexualitatii dupa 20 iulie, cand planeta Venus va tranzita acest semn. Vor trai clipe de intensitate maxima pe plan erotic insa in luna august, cand Venus, planeta iubirii, si Marte, planeta sexualitatii, se vor intalni in acest semn.

Gemeni
In prima parte a verii, Gemenii nu vor debuta prea bine pe plan sentimental si erotic. Vor fi putin confuzi si nu vor reusi sa trimita mesajele care sa le incante pe persoanele de care se simt atrasi. Incepand insa din luna august pana in septembrie, sex-appealul Gemenilor creste la cote maxime si vor face cucerire dupa cucerire.

Rac
Racii nu stau prea bine cu dragostea si sexualitatea vara aceasta si sunt supusi unor transformari permanente in ceea ce priveste viata sentimentala si erotica, mai ales ca Saturn, care este planeta restrictiilor si a stabilitatii, se afla in casa a V-a, Casa Dragostei. Pentru a avea reusite pe plan sentimental vara aceasta, Racii trebuie mai intai sa se autoanalizeze pentru a afla ceea ce isi doresc cu adevarat.

Leu
In general sociabili si extrem de activi in viata mondena, Leii isi pierd din farmec si energie vara aceasta, iar vinovat pentru asta se face Mercur retrograd. Astfel, acesti nativi nu au parte in aceasta vara de prea multe momente pasionale, mai ales in prima parte a sezonului. Sansele lor de a castiga teren pe taramul intortocheat al pasiunii si al erotismului cresc insa in a doua jumatate a lunii iulie.

Fecioara
Fecioarele trec si ele prin momente tensionate in viata sentimentala, mai ales in perioada iunie-iulie, cand planeta Mercur retrograd le tranziteaza semnul. Aceasta planeta ii va afecta puternic pe nativii Fecioara, care nu vor reusi sa intre intr-o relatie stabila in aceasta perioada si vor trece prin momente dificile in viata de cuplu daca sunt implicati intr-o relatie stabila.

Odata cu cea de-a doua jumatate a acestui sezon, lucrurile devin benefice si pentru Fecioare, deoarece planeta Venus, cea a iubirii, se instaleaza in acest semn si aduce cu ea clipe de neuitat in viata lor sentimentala.

Balanta
Balantele au parte de cele mai multe satisfactii pe plan sentimental in luna iulie. In aceasta perioada, Balantele pot trai clipe fierbinti, dar au mari sanse sa isi intalneasca si marea dragoste. Luna august este una la fel de prielnica pe plan sexual pentru Balante.

Scorpion
Vara aceasta, Scorpionii trec prin teste nenumarate pe plan sentimental, din cauza planetei Saturn, cea a restrictiilor, care ii va pune la mari incercari pe acesti nativi. Finalul verii se anunta unul exploziv pentru Scorpioni, cand Venus, planeta iubirii, va intra in acest semn zodiacal.

Sagetator
Sagetatorii au parte de numeroase clipe fierbinti si pline de erotism vara aceasta, mai ales ca Mercur retrograd va tranzita casa a VIII-a, care guverneaza sexualitatea. De asemenea, Sagetatorii vor reusi sa se evalueze in aceasta perioada si sa devina mai indrazneti si mult mai sociabli, ceea ce le va creste sansele de a cuceri.

Capricorn
Nativii din Capricorn nu se vor avanta in mari cuceriri vara aceasta si se vor focusa mai mult pe consolidarea relatiilor stabile. Capricornii vor trece insa si ei prin momente tensionante pe plan sentimental in cea de-a doua jumatate a verii.

Varsator
Varsatorii au mari sanse sa isi intalneasca o fosta iubire, cu care ar putea incepe o noua relatie in aceasta vara. Sansele sunt si mai mari, mai ales daca este vorba despre un coleg de munca ori o persoana apropiata cercului de prieteni.

Pesti
Pestii au o vara plina de dragoste anul aceast. Au mari sanse sa isi gaseasca marea iubire, daca sunt singuri, mai ales ca Jupiter intra in casa a V-a, Casa Dragostei, lucru ce se intampla o data la 12 ani, asa ca este momentul oportun pentru Pesti sa profite la maximum de aceasta ocazie.

sursa: Horoscop Acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply