Matrimoniale

Afla daca este interesat de tine: decodeaza limbajul trupului

By aprilie 19, 2013 No Comments

decodeaza limbajul trupuluiVrei sa stii ce gandeste atunci cand se uita prima oara in ochii tai? Decodeaza-i limbajul trupului si afla cat de mult este interesat de tine si daca este interesat de o relatie cu tine.

Lumea datingului ar fi minunata daca fiecare ar avea in piept o legitimatie pe care sa scrie ce cauta si ce ofera. Din pacate insa, gasirea unui partener este mult mai complicata.

Pentru a te asigura ca interpretezi corect semnalele atunci cand cunosti un barbat, decodeaza-i limbajul trupului si afla care ii sunt intentiile.

 

Isi orienteaza pieptul si umerii spre tine

Indiferent in ce directie se uita, un barbat isi va indrepta pieptul si umerii catre persoana din incapere care ii capteaza atentia cel mai mult. Daca esti cu prietenele cand se apropie de voi un barbat bine, veti sti imediat care dintre voi i-a trezit interesul.

Zambeste pe jumatate

Zambetul pe jumatate este un semn ca interesul lui pentru tine ar putea fi doar temporar. Un alt lucru pe care il poti prelua din gestul lui este ca nu este complet sincer cu tine. Expresiile faciale care nu sunt simetrice denota o incercare de a ascunde ceva.

Isi ridica sprancenele

Daca este incantat sa te vada, isi va ridica in mod automat sprancenele si le va cobori apoi imediat, intr-un gest foarte scurt, care ii creeaza cute pe frunte.

Isi atinge cureaua sau buzunarele

Cand duce mana la catarama sau isi baga degetul mare in buzunarele din fata ale pantalonilor, este clar ca vrea sa va cunoasteti mai bine. Prin acest gest subconstient, iti atrage catre slitul lui.

Se uita la tine languros

Cand un barbat te priveste lung si languros, nu face greseala sa crezi ca este topit dupa tine. Contactul vizual intens nu dureaza mai mult de cinci secunde in mod natural, asa ca probabil incearca sa foloseasca aceasta tehnica pentru a te cuceri doar pentru o seara.

Sta cu picioarele despartite

Atunci cand sta cu picioarele usor despartite si cu pelvisul in directia ta, este clar ca este interesat de tine cel putin din punct de vedere sexual. Acest gest se bazeaza pe instinctul sexual si cei mai multi barbati nu-si dau seama ca il fac.

Iti intinde palma

Daca barbatul iti intinde mana cu palma in sus, este topit dupa tine. Gestul lui denota faptul ca isi doreste o conexiune emotionala cu tine si ramane la latitudinea ta sa hotarasti daca si tu o doresti.

Tine piciorele cu degetele apropiate

Daca sta in picioare sau jos cu degetele de la picioare apropiate, se simte nesigur. Chiar daca este interesat, asteapta un semnal de la tine care sa-l asigure ca atractia este reciproca.

Zambeste smechereste

Un zambet usor, care este cel mai evident la colturile gurii, iti arata faptul ca te place, dar nu vrea sa se grabeasca. Este posibil sa fie putin timid si nu este dispus sa se implice emotional inainte sa stie ce simti si tu.

Isi lasa capul intr-o parte atunci cand se uita in ochii tai

Daca isi lasa capul usor intr-o parte atunci cand mentineti contactul vizual, este foarte interesat. Chiar daca nu vrea sa preia initiativa , o poti face tu, fara grija unui refuz.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply