Matrimoniale

Ai numarul lui de telefon? 3 reguli de aur ale comunicarii prin mesaje

By mai 21, 2014 2 Comments

Woman textingAi cunoscut pe cineva pe un site de dating online si, dupa nenumarate discutii virtuale, ati hotarat sa treceti la urmatorul pas in “relatia” voastra: ati facut schimb de numere de telefon. Nici vorba insa doar pentru a va suna unul pe altul – aceasta gaselnita va permite, pe langa convorbirile clasice, sa faceti schimb de SMS-uri.

Oricat de surprinzator ar parea, schimbul de mesaje clasice sau via unor aplicatii mobile iti poate fi de folos in multiple feluri sau, din contra, iti poate pune bete in roate. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Permite-i lui sa te caute primul

Nu, nu este vorba despre un joc de-a soarecele si pisica, in care tu astepti ca el sa faca primul pas, iar el asteapta ca tu sa initiezi comunicarea via SMS-uri. De fapt, logica din spatele acestei decizii este urmatoarea: iti permite sa ii triezi pe acei parteneri cu adevarat interesati de cei care sunt dispusi si nu prea sa te cunoasca mai bine.

Cu alte cuvinte, un partener care chiar vrea sa afle mai multe despre tine si sa stabileasca o intalnire “reala” cat mai curand nu va pierde 1-2 zile sau chiar mai mult pana sa iti dea primul telefon sau sa iti trimita primul mesaj.

2. Comunica scurt si la obiect

SMS-urile au fost create pentru a te scuti de nevoia de a telefona cand, de fapt, nu iti doresti decat sa transmiti un mesaj scurt. Asadar, fii cat mai concisa cu putinta, iar daca iti doresti sa ii comunici mai mult de 2-3 propozitii, cel mai bine este sa il suni, sa ii trimiti un e-mail sau sa astepti pana la intalnirea “face to face”.

3. Fii naturala si jucausa

Tocmai faptul ca nu poti insera prea mult text intr-un SMS face din acesta o unealta folositoare pentru flirt. Raspunde-i partenerului tau de discutii cu glumite, de pilda, atunci cand si el pare sa fie intr-o dispozitie similara – nu uita insa sa lasi astfel de discutii pentru acea etapa a relatiei voastre in care te simti confortabil sa faci asta (preferabil dupa ce v-ati vazut macar o data).

In caz contrar, s-ar putea, ulterior, sa ramai cu impresia neplacuta ca ai lasat lucrurile sa evolueze mai mult decat ar fi trebuit.

Cuvinte cheie: parentingpink.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply