Ce e nouDatingMatrimonialeRecomandari

Articole Inteligente: Cum te poate ajuta acest serviciu unic in lume?

By martie 4, 2020 februarie 15th, 2021 5 Comments

Am lansat un serviciu nou, unic in lume, destinat utilizatorilor Sentimente. Acesta poarta numele de Articole Inteligente.

In cei 19 ani de activitate am observat ca exista o nevoie generala de informare despre ce este, cum functioneaza si ce trebuie facut pe un site de matrimoniale. Asa ca, am inceput sa punem intrebari utilizatorilor Sentimente. Cel mai probabil, si tu ai raspuns la una dintre ele.

Articole Inteligente - WallY

Intrebari despre nevoile si dorintele lor, despre cum vad o relatie, o intalnire sau un partener ideal – printre multe altele. Am adunat, astfel, milioane de raspunsuri si am organizat toate informatiile intr-o baza statistica uriasa. Si inca adunam astfel de raspunsuri, permanent.

Astazi, acest efort sustinut s-a concretizeaza in ceea ce am numit, generic, ”Articole Inteligente”. Aceste articole sunt, de fapt, o serie de informatii sub forma de text care se compun pe baza profilului din Sentimente. Ce inseamna asta?

Inseamna ca aceste articole se compun in functie de profilul tau si iti ofera doar informatiile de care tu ai nevoie. Sa spunem ca esti in cautarea unei relatii de lunga durata. Flirtul nu te intereseaza, iar casatoria ti se pare putin cam prea mult, pentru moment. Ei bine, in fuctie de tema fiecarui articol, acesta o sa iti ofere doar lucruri legate de ”relatii”.

Ce bine ar fi daca ar exista un loc in care sa afli ce asteptari are partenerul pentru o prima intalnire si care sa iti spuna si ce trebuie sa faci, exact, pentru a optine aceasta prima intalnire. Ei bine, exista. Pe Sentimente.

In prezent avem pregatite atat articole pentru barbati, cat si pentru femei. Printre temele abordate sunt: ”Cum faci orice femeie sa-ti raspunda?”, ”Cum sa ai succes la prima intalnire?”, ”Tu esti femeia ideala?”, “Dragostea si izolarea” si “O noua forma de dating. Cum o poti folosi in avantajul tau.”

Pe scurt, Articolele Inteligente iti spun CE si CUM sa faci pentru a obtine ceea ce iti doresti. In materie de dragoste, desigur.

Incearca-le si tu chiar acum, pe Sentimente!

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Remus spune:

    Bună ziua.De foarte mare utilitate în trecut era faptul că puteam şti când a fost prezentă ultima dată pe site o ( anumită ) utilizatoare.Se indica data ultimei prezenţe.Foarte rău că s-a renunţat la acest lucru.Eu de exemplu, dorec foarte mult să intru în contact cu cineva dintre doamnele care au profil pe site dar … se pare că este inactivă de o bună bucată de vreme, cel puţin eu aşa presupun, deoarece nici mesajele trimise cu ceva timp în urmă, nu mi-au fost citite.

    • Cosmin Neagu spune:

      Buna ziua. Orice utilizar care nu s-a logat in ultimele 30 de zile nu este afisat pe site. In acest fel, aveti garantia ca profilele pe care le vedeti inca sunt folosite de utilizatorii de drept. Cat despre mesajele necitite – exista sansa ca doamna respectiva sa aiba prea multe mesaje si sa nu isi verifice regulat noile mesaje. Incercati actiune precum “adaugare la favoriti” sau “imi place”, pentru a o notifica direct. Mult succes pe viitor.

  • liviu spune:

    nu am nevoie de intermediar ca mi gasesc jumatatea!

  • Buzaianu spune:

    Buna seara eu sunt un fost abonat al Dv, si as dorii sa pot accesa site-ul pentru chat, dar imi este teama de vreo surpriza neplacuta, cum am patit si cu alt site de dating [ Compatibilitate.ro ] am cerut un abonament de 5 euro si dupa ce am accesat datele pentru plata prin credit al acestuia mi-a aparut ca trebuie sa platesc 6euro in loc de 5 si am fost transferat pe alt site pirat deci daca doriti clienti fideli va rog sa fiti coerenti in exprimari si corecti ok!!

  • IUSAN NICOLAE spune:

    1. Sa o vad cum arata de sus si pana jos.
    2. Sa-i vad ochii care sunt oglinda sufletului.
    3. Sa-i aud vocea ,care te poate vrajii sau inspaimanta.
    4. Sa-i vad reactia, daca ii place de mine .
    5. Sa o mai descos un pic sa aflu ce-si doreste si unde si cum ar vrea sa traiasca in continuare.
    Iata 5 motive pentru prima intalnire.

Leave a Reply