Matrimoniale

Aspectul fizic in functie de zodie

By iulie 12, 2013 2 Comments

0be32fae0e58065d41ca6837882aa3a3Cand vine vorba de aspectul fizic, Taurii sunt “putin” obsedati de felul in care arata, in timp ce Gemenii se iubesc pe sine mai mult decat ar trebui. Fecioarele, insa, au o pasiune pentru moda si tot ce inseamna outfit trendy. Chiar daca nu o recunosc, Leilor si Sagetatorilor le plac complimentele, asa ca nu ezita sa le exprimi. Citeste si tu despre preferintele in materie de aspect fizic ale zodiilor!

Berbec
Berbecul evita sa te priveasca direct in ochi, iar atunci cand o face nu poate mentine contactul vizual. Berbecul se deplaseaza rapid si este mereu preocupat de celelalte persoane din jurul sau. Capul barbatului este mare, cu fruntea lata si pometi proeminenti, in timp ce femeia are tenul deschis la culoare, capul mai mic si barbia ascutita.

Taur
Taurii prefera sa aiba parul tuns scurt si alterneaza perioadele in care sunt obsedati de felul in care arata, cu cele in care nu le pasa. Taurii prefera hainele de firma, pentru care cheltuiesc sume impresionante. Femeile sunt micute de statura, au chipul rotund si forme plinute. Barbatii au capul mare si trunchiul normal, insa picioarele lor sunt puternice.

Gemeni
Nu incape nici o indoiala ca Gemenii sunt persoane inalte, impunatoare, care stiu sa se faca remarcat atunci cand simt nevoia. Barbatul din Gemeni are ochii mari, capul pe masura si un trup atletic, fara sa fie masivi. Femeia este frumoasa, are fata ovala, sani tari si fermi, precum si un corp bine proportionat. Gemenii se iubesc pe sine mai multe decat trebuie.

Rac
Racii sunt potoliti, nu vor sa epateze prin nimic, nici macar cu ajutorul look-ului. Ei adopta un stil lejer in ceea ce priveste imbracamintea, preferand oricand o pereche de blugi si un tricou in detrimentul unor haine elegante.
Sunt usor de recunoscut: au fruntea bombata, chipul oval, nasul acvilin si buzele carnoase.

Leu
Leului ii place sa se imbrace in culori monocrome si pastreaza acelasi stil pe o perioada lunga de timp. Prefara lucrurile facute cu migala, dar care sunt de durata. Femeia Leu se ingrijeste de tenul si parul ei, foloseste produse cosmetice de calitate.
Barbatul Leu are un mers impunator, privirea fixata pe interlocutor. Fata este ovala, are nasul drept si buze mari. Ii plac complimentele!

Fecioara
O femeie Fecioara este intotdeauna la moda. Dulapul acesteia este plin de haine, care de care mai frumoase, iar bijuteriile si accesoriile sale sunt extrem de frumoase. Fata unei Feciare este alungita, cu nasul in vant si ochii mari, sanii sunt potrivit cu restul corpului, iar mersul ii este leganat. Barbatul Fecioara se incadreaza in acelasi tipar.

Balanta
Fruntea lata, nasul carn, ochii mici si sticlosi, o gura potrivita. Acestea sunt cateva dintre trasaturile fizice ce se regasesc in nativii Balanta. Stiu sa se miste cu gratia unei gazel si au agerimea unei vulpi. Partea de sus a corpului este mai finuta, in timp ce in jos pot lua proportii.

Scorpion
Scorpionii prefera culorile inchise sau neutre, atat in vestimentatie cat si in ceea ce priveste culoarea parului. Debordeaza de energie atunci cand simt nevoia si emana sexualitate prin gesturi si priviri. Femeile au un zambet frumos, fruntea lata si nasul carn, iar barbatii sunt masivi, cu ochii mari si umerii lati.

Sagetator
Ca si Leul, nativul Sagetator prefera complimentele, pe care le intoarce inapoi. Zambeste larg, are gesturi largi in miscare si este o persoana destul de inalta. Ochii sunt limpezi, nasul este drept si gura mare. Se imbraca potrivit stilului casual si adopta o coafura usor de intretinut, de preferat parul strans la spate sau scurt.

Capricorn
Capricornii sunt frumosi, au nasul ascutit si chipul oval. Sprancenele persoanelor din aceasta zodie sunt groase si dese, iar corpul este osos. Femeile Capricorn vor sa fie admirate, se imbraca la moda si poarta haine scumpe. Barbatii zodiei sunt mici de statura, au nasul bombat si fata ovala.

Varsator
Sunt persoane cu un simt acut pentru ordine si disciplina, nu ies din abordarea clasica si prefera aceeasi tunsoare de ani de zile. Barbatul Varsator este potrivit de statura, are parul inchis la culoare si trasaturi bine proportionate. Femeia este mignogna, cu buzele subtiri si fata ascutita.

Pesti
Sunt persoane frumoase, cu trasaturi definite, care nu pun accent foarte mare pe stilul vestimentar. Se simt bine inconjurati de prieteni si isi mentin acelasi stil de viata pentru o perioada indelungata. Prefera nuantele clasice si au un chip placut: gura mica, nasul drept, pometi perceptibili si ochii mari.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply