Matrimoniale

Avantajele nebanuite ale “prieteniilor cu beneficii”

By ianuarie 3, 2013 No Comments

Iti doresti o pauza de la o relatie sentimentala, insa vrei totusi sa ai o varianta la indemana pentru momentele in care iti doresti sa faci sex? “Prietenii cu beneficii” reprezinta cea mai buna solutie in acest sens.

Unul dintre beneficiile majore al acestui tip de relatii este preocuparea amicilor intimi pentru folosirea prezervativului. Un studiu recent a scos la iveala faptul ca prietenii cu beneficii utilizeaza mai des aceasta metoda de protectie, comparativ cu persoanele care se afla intr-o relatie de cuplu normala, cercetatorii subliniind ca acest lucru este foarte important si benefic. In plus, este un gest de responsabilitate, absolut firesc si indicat.

Descopera mai multe detalii despre avantajele prietenilor cu beneficii.

Matrimoniale Romania: nu te stresezi

In momentul in care intri intr-o relatie noua, iti dai peste cap o mare parte din planuri, trebuie sa incerci sa ii faci pe plac noului partener, chiar daca asta inseamna ca tu esti intr-o situatie dificila si trebuie sa dai explicatii, uneori, pentru cele mai simple gesturi sau replici, doar pentru ca acestea pot fi usor de interpretat.

O relatie bazata doar pe sex te va scuti de toate aceste probleme, iar viata ta va fi mai simpla si mai linistita din acest punct de vedere.

Matrimoniale Romania: nu trebuie sa iti asumi responsabilitatea

O persoana cu care faci doar sex nu va indrazni niciodata sa incalce anumite bariere si sa incerce sa devina mai mult decat ceea ce este. O simpla discutie in care sa definiti termenii relatiei voastre te va proteja de asumarea responsabilitatii, indiferent de situatie. Astfel, un prieten cu beneficii nu iti va cere ajutorul in diverse situatii, nu te va trezi in toiul noptii pentru a rezolva anumite probleme etc.

O relatie cu un prieten cu beneficii este bazata strict pe sex si te scuteste de orice fel de probleme.

Matrimoniale Romania: te bucuri de sex de calitate

Atunci cand iti alegi prietenul cu beneficii, singurul criteriu este ca acesta sa iti ofere sex de calitate. In momentul in care ai o relatie in care sunt implicate si sentimente, calitatea partidelor de sex este mai putin importanta si esti dispus sa faci compromisuri in acest sens.

Cu o persoana cu care faci doar sex, iti permiti sa incerci si sa discuti absolut orice in aceasta directie si sa te dezvolti, sa inveti mai multe lucruri, sa te simti excelent.

Dezavantaje ale prietenilor cu beneficii

Matrimoniale Romania: complicatii emotionale

Nu au fost putine cazurile in care unul dintre partenerii de sex a inceput sa aiba sentimente pentru cealalta persoana. Daca ai senzatia ca ti-ar fi greu sa faci doar sex cu o persoana, ar fi bine sa eviti totusi sa te implici intr-o astfel de relatie pentru ca poti avea de suferit destul de mult. In timp ce partenerul tau te va folosi doar pentru sex, tu ai putea ajunge sa te indragostesti, fara sa ai insa prea multe optiuni de a transforma acesta relatie intr-una complexa, bazata pe iubire.

Matrimoniale Romania: lipsa comunicarii si a afectiunii

La un moment dat ai putea incepe sa simti un gol pe partea emotionala. Lipsa gesturilor de afectiune si lipsa comunicarii sunt doua dezavantaje care pot avea un impact emotional destul de puternic asupra ta. In momentul in care esti dispus sa intri intr-o relatie bazata pe sex, iti asumi faptul ca nu vei putea avea parte de comunicare si afectiune.

Consideri ca ai putea face fata unei relatii bazate in exlusivitate pe sex, fara sa te implici emotional?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply