Matrimoniale

Bauturi alcoolice la prima intalnire? Sigur, dar cu masura!

Bauturi alcoolice la prima intalnire Sigur, dar cu masura!Savurarea unui pahar de vin sau a unui cocktail aromat la prima intalnire cu acela dupa care ti s-au aprins calcaiele pe site-ul de dating online nu este un pacat, ba dimpotriva. Te va ajuta sa te destinzi, dar numai si numai daca nu exagerezi. Afla, in continuare, ce ar trebui sa stii despre regulile nescrise ale consumului de bauturi pe baza de alcool la prima intalnire!

Consumat in cantitati moderate, alcoolul la prima intalnire iti poate fi cel mai bun prieten. Te ajuta sa te relaxezi, sa scapi de emotiile care fac comunicarea, atat de facila in mediul online, aproape imposibila si contureaza atmosfera romantica pe care ti-o doresti la un prim date reusit cu acela de care esti interesata.

Nu exagera, insa: un singur pahar in plus si totul se poate duce pe apa sambetei. Pe de-o parte, fiindca alcoolul te poate face sa vezi lucrurile mai roz decat sunt de fapt si sa ignori semnalele de alarma din comportamentul lui. Pe de alta parte, te poate incuraja sa te comporti nefiresc si sa faci lucruri pe care ulterior le-ai putea regreta amarnic.

Pentru ca prima voastra intalnire sa decurga fara incidente neplacute, favorizate de consumul de alcool, iata ce ar trebui sa stii:

1. Este esential sa iti cunosti limita

Un pahar de vin este perfect pentru a te binedispune si a-ti estompa emotiile? Excelent, atunci limiteaza-te la savurarea unuia singur intreaga seara. In rest, consuma bauturi non-alcoolice si totul ar trebui sa fie bine.

2. Nu incerca sa tii pasul cu el

Este foarte posibil ca limita lui sa fie superioara limitei tale si astfel sa consume mai mult de un pahar de vin. Sub nicio forma insa nu incerca sa ii copiezi comportamentul. Prima voastra intalnire nu este o competitie si orice incercare de a-i intra in gratii in acest mod se va transforma intr-o amintire neplacuta.

3. Nu esti obligata sa consumi alcool

Nu iti plac bauturile alcoolice? Nicio problema: chiar daca el a comandat o bere, un pahar de vin ori unul de whisky nu este cazul sa te simti obligata sa faci la fel, mai ales daca nu iti sta in fire. Fii tu insati – pana la urma, el isi doreste sa comunice cu femeia pe care a cunoscut-o pe site-ul de dating online, nu cu “masca” pe care alegi tu sa o porti crezand ca astfel vei asigura succesul intalnirii voastre.

Foto: vakantieveilingen.nl

 

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply