MatrimonialeSenticafe

Blue Monday ii aduce pe cei singuri pe Sentimente.ro

By ianuarie 17, 2017 No Comments

Luna ianuarie este cea mai aglomerata din punct de vedere al utilizatorilor site-urilor de dating, cea mai intensa activitate inregistrandu-se in zilele de 2, 16 si 28 ianuarie. Una dintre aceste zile, 16 ianuarie, este cea mai deprimanta zi din an, supranumita si Blue Monday (Lunea Albastra).

In 2016, aproape jumatate dintre romanii adulti (mai exact 40%, potrivit datelor Institutului National de Statistica) nu au avut un partener alaturi de care sa-si petreaca sarbatorile de iarna. Foarte multi vor sa schimbe acest lucru in 2017. Astfel, luna ianuarie este cea mai buna pentru site-urile de dating, cu valori de trafic care depasesc media, la nivel international, iar Romania nu face exceptie de la acest lucru.

De la 1 ianuarie 2017 si pana la finalul saptamanii trecute, site-ul de dating Sentimente.ro a fost accesat de peste 800.000 de ori. in medie, fiecare accesare dureaza 15 minute. Numarul de pagini rasfoite de cei care au accesat site-ul de dating pana acum este de aproape 10 milioane (mai exact 9,767,867). in medie, o persoana activa anul acesta a vizitat aproximativ 40 de profile.

Ce inseamna acest lucru pentru cei care isi cauta jumatatea? Luna ianuarie este momentul in care cei mai multi se inscriu si sunt activi pe site-urile de dating. Astfel, sansele unei persoane de a cunoaste un potential partener sunt mult mai mari in aceasta perioada. De altfel, mai sustin reprezentantii site-ului, statistic, in ultimii 10 ani, luna ianuarie s-a conturat ca fiind perioada cea mai aglomerata din an, cu zilele de 2, 16 si 28 ianuarie, ca varfuri de interes.

“Se spune ca, daca e sortit sa-ti intalnesti jumatatea, se va intampla fara sa trebuiasca sa faci ceva. Insa noi remarcam si ne bucuram ca sunt din ce in ce mai putini romani cu aceasta atitudine pasiva. Tot mai multe persoane singure intra pe Sentimente.ro si isi incep anul cu o atitudine proactiva, pozitiva, cautandu-si jumatatea. Ii asteptam sa ne impartaseasca povestea lor de succes si anul acesta, asa cum s-a intamplat cu sute de utilizatori in anii precedenti”, a declarat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului de dating.

De asemenea, datele arata ca activitatea intensa de pe site-urile de socializare care are loc in ianuarie genereaza o rata de succes cu 30% mai mare fata de medie, cateva luni mai tarziu. Mai exact, aceasta este perioada cand cei mai multi utilizatori declara ca au intalnit pe cineva cu care au inceput o relatie. Potrivit informatiilor oferite de utilizatori, acestia accepta o intalnire in offline dupa 2-7 zile de discutii online, iar o a doua intalnire are loc imediat. Daca exista chimie, o relatie se poate lega si in cateva saptamani de la prima intalnire.
Sursa foto: laserlipoguide.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply