Ce e nouMatrimoniale

Povești de succes. Ce se ascunde de fapt în spatele lor?

By ianuarie 29, 2020 ianuarie 30th, 2020 7 Comments
Povești de succes

Dragostea este un sentiment complex și frumos. Cu toții dorim să avem în viața noastră o persoană care să ne iubească, să ne prețuiască și să ne fie alături în momentele grele.

Cu toate acestea, uneori este greu să găsești un partener, însă ceea ce este cu adevărat important este să nu îți pierzi speranța și să continui să încerci, pentru că dragostea poate veni de unde nu te aștepți.

Povești de succes

Poate fi greu de crezut dar dragostea online este acum o realitate. Am întrebat câțiva utilizatori despre relația formată pe Sentimente. Regăsești mai jos câteva povești de succes.

Lucia: “La început eram prieteni. După 5 luni ne-am declarat dragostea”

Frumoasa mea călătorie alături de soțul meu a început chiar alături de voi. Eu eram o studentă un pic cu capul în nori, dar cu speranța că într-o zi voi reuși să găsesc o persoană care să mă iubească exact așa cum sunt, fără să încerce să mă schimbe.

Și într-o zi pe chat m-a contactat un bărbat care mi-a atras atenția. El era cel care mai târziu a devenit tatăl fiului nostru. O persoană care a știut să aibă răbdare cu mine, pentru că sunt un pic dificilă și capricioasă, sau cel puțin așa eram.

Ne-am descoperit puțin câte puțin, la început ca prieteni și, după aproximativ 5 luni, ne-am declarat dragostea. Am petrecut foarte multe nopți vorbind pe chat. Nici nu îți dai seama când devii dependent de persoana cu care ești pe aceeași frecvență. El este italian, eu vorbeam foarte puțin limba, dar în dragoste la ce folosesc multe cuvinte?

După 8 luni m-a invitat la el, în Palermo, și nu am mai plecat înapoi. El este omul vieții mele, o pot spune după aproape 8 ani de iubire, avem un fiu care a încununat toată povestea noastră de dragoste și trebuie să mulțumesc site-ului pentru că în viața mea a adus ceea ce eu așteptam.

Este nevoie de puțină speranță, sinceritate și magie, iar restul se întâmplă pe Sentimente, unde cu siguranță găsești ceea ce aștepți de o viață întreagă.

Nu știu dacă se încadrează în categoria ”povești de succes” specificată de voi. Dar asta este povestea mea. Nici măcar nu visam să ajung să trăiesc într-o altă țară dar se vede că destinul are mereu altceva în proiect decât ceea ce crezi tu și voi, alături de destinul meu, ați ajutat să dați contur vieții mele ce părea în voia sorții.

Vă îmbrățișez pentru că sunteți de-ai casei, îmi permit să vă numesc “nașii” mei virtuali.

Lucia

Gabriela și Nicolae formează acum o pereche fericită

Ne-am cunoscut în urmă cu doi ani și jumătate pe site-ul Sentimente. A urmat o lună în care am vorbit, ne-am descoperit unul pe altul, apoi am hotărât să ne vedem.

Am decis de comun acord să locuim o săptămână împreună la mine în Viena, urmând ca după acea săptămâna să decidem ce vom face cu viața noastră.

Prima întâlnire a fost minunată. Din fericire nu a rămas doar o săptămână, ci două săptămâni și două zile. A plecat în România și, după nici două zile, am plecat și eu până la mama la Cluj. Am făcut un popas de două zile la familia lui, apoi la Cluj, iar la sfârșitul săptămânii ne-am întors împreună în Viena. După ce am ajuns, am hotărât să ne căsătorim. Da, ați înțeles bine, după trei săptămâni am decis să ne căsătorim!

În prezent suntem căsătoriți, ne dorim un copil foarte mult și sperăm să-l și primim. Sper din tot sufletul ca și alții să-și găsească jumătatea și să fie fericiți ca noi. Nu în ultimul rând, îi doresc echipei Sentimente.ro mult succes în continuare și o felicit pentru ceea ce face pentru oamenii singuri.

Familia Gabriela și Nicolae Lile

“Credeam cu tărie că nu este posibil să-ți găsești jumătatea pe Internet”

Ne-am cunoscut cu 3-4 luni în urmă, când eu credeam cu tărie că nu este posibil să-ți găsești jumătatea pe Internet, dar după cum vedeți, am găsit-o și mă simt foarte fericită!

Prima întâlnire a fost la mine în țară și a fost de scurtă durată, dar a fost minunată, nici cuvinte nu am să o descriu. Celorlalți utilizatori, mai ales celor care își caută cu adevărat jumătatea, vreau să le transmit să se gândească mereu că există cineva care își caută perechea și să nu își piardă speranța, căci în viață există multe minuni.

Robert a călătorit la Chișinău pentru a întâlni femeia vieții lui

​Povestea noastră a început cu un simplu mesaj, apoi au urmat altele şi, după numai 10 zile, chiar de Sf. Valentin, a apărut şi primul “Te iubesc”.

Atunci am simţit o atracţie reciprocă şi, bineînţeles, a apărut și dorinţa de a ne întâlni, aşa că am luat trenul şi am mers 512 km pentru a ne vedea.

Când am ajuns pe peronul gării din Chişinău, ea mă aştepta și mă gândeam că este prea frumos ca să fie adevărat.

Acum avem 8 luni de relaţie şi ne iubim mult, avem multe lucruri în comun. Pentru asta doresc să mulţumesc echipei Sentimente.ro şi să urez tuturor celor ce simt că viaţă lor e tristă fără o persoană pe care să o iubească să nu înceteze să spere în iubirea sinceră, această va apărea în final.

Felicit echipa Sentimente pentru ceea ce fac zi de zi, adică pentru că promovează sentimentul de iubire.​

Robert

Paula: “Ne-am văzut după aproape 3 ani!”

Ne-am vorbit prima dată în urmă cu aproape patru ani. Oricât am încercat să ne vedem nu am reușit. L-am invitat și la ziua mea, însă nu a venit. Au trecut trei ani, timp în care nu am mai știut nimic unul de celălalt.

Apoi, într-o zi m-a apelat. Am vorbit cu el, mi-am reamintit de el, apoi ne-am întâlnit, iar din acea zi suntem împreună.

În prezent ne planificăm nunta. Suntem bucuroşi şi fericiţi. Vreau doar să transmit tuturor că fără sacrificii nu obţii nimic în viaţă. Mulţumesc site-ului şi promitem să vă invităm la nuntă.

“Ne-am cunoscut la mare”

Ne-am cunoscut pe Sentimente.ro, iar povestea noastră a început într-un mod ciudat. Într-o bună zi i-am propus să merg la el pentru două zile, deoarece el locuieşte undeva aproape de mare. La început nu îmi plăcea foarte mult de el, însă în ziua în care ne-am cunoscut s-a schimbat totul, a fost dragoste la prima vedere, suntem împreună de 3 luni și deja vorbim de căsătorie, familie și copii.

Suntem tare fericiţi și ne iubim mult. Pentru cei care nu şi-au găsit încă perechea, le transmit să nu își pierdă speranţa și le urez multă baftă.

Poți citi și alte povești de succes, pentru a cunoaște și alte perspective ale altor utilizatorilor. Sau poți intra pe Sentimente pentru a-ți scrie propria poveste.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply