Matrimoniale

Cand sa-ti schimbi poza de profil (dating online)

By decembrie 1, 2012 No Comments

Poza principala din profilul de dating online este in cele mai multe cazuri un factor hotarator pentru contactarea persoanei al carui profil este vizualizat. Afla cand este timpul sa-ti schimbi poza de profil pentru o rata de succes cat mai mare pe site-ul de dating online.

Nu considera decizia cu privire la poza de profil permanenta. Chiar daca ai folosit initial o poza buna, schimbarea poate fi un lucru benefic pentru succesul in dating online.

Cand ai trecut printr-o schimbare de look radicala

O schimbare de stil completa sau o modificare importanta in greutate sunt motive bune pentru care sa adopti o noua poza de profil. Daca ti-ai schimbat infatisarea intr-un mod radical, este important ca poza sa reflecte acest lucru pe site-ul de dating online.

Cand nu primesti raspunsuri suficiente

Daca nu ai beneficiat de succesul sperat pe site-ul de dating online timp de mai multe luni, o schimbare poate fi binevenita. Alege o noua poza de profil, care sa te reprezinte cat mai bine.

Cand ai pastrat profilul neschimbat pentru un an

Succesul initial pe un site de dating online poate varia in timp. Daca nu ti-ai modificat deloc profilul timp de un an, este un moment bun sa faci cateva modificari care reflecta noutatile din viata ta. O poza de profil noua poate fi modificarea cea mai buna pentru profilul tau.

Cand poza de profil include si alte persoane

Ti-ai ales corect poza de profil pentru un impact cat mai mare? Studiile de specialitate arata ca pozele de profil de pe site-urile de dating online au o rata de succes mai scazuta atunci cand includ mai multe persoane. O poza in care esti alaturi de prieteni sau rude nu este potrivita, mai ales atunci cand unii dintre ei sunt mai atragatori ca tine.

Cand poza este un autoportret in oglinda

Cele mai apreciate poze de profil sunt cele in care arati bine si zambesti. Pentru a avea mai mult succes, renunta la o poza de profil care este un autoportret in oglinda. Uneori, pozele facute de fotografi profesionisti pot avea acelasi efect atunci cand sunt foarte diferite de restul pozelor incarcate pe site-ul de dating online.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply