Matrimoniale

Care este limita comunicarii in dating online

By decembrie 9, 2012 One Comment

Ai cunoscut pe cineva pe un site de dating online si, de ceva vreme, vorbiti constant. In prezent exista o multime de mijloace de comunicare, de la telefon la email, SMS si off message. Cand nu cunosti bine persoana respectiva, excesul de comunicare poate sa-ti dauneze. Un cuvant dintr-un SMS poate fi interpretat gresit, un email scris cu majuscule poate fi considerat agresiv. Exista o multime de lucruri care pot merge prost cand exagerezi cu mijloacele de comunicare.

Afla care este limita de comunicare in dating online:

1 Exprima-te clar

In dating online, ceea ce iti doresti este sa cunosti persoana potrivita, omul care sa te accepte asa cum esti. De aceea este important sa comunici clar, nelasand loc de interpretari. Daca cea sau cel pe care l-ai intalnit pe un site de dating online vrea sa stie daca vei fi in oras de sarbatori, probabil te intreaba pentru ca vrea sa va vedeti. In cazul in care ai deja planuri, spune clar ca de pe data X pana pe data Y vei pleca in vacanta. Daca ai un raspuns clar in loc de unul evaziv, persoana in cauza va intelege ca tu chiar ti-ai facut planuri reale, nu incerci sa gasesti o scuza sa scapi de ea.

2 Pune intrebari pentru raspunsuri simple de “da” sau “nu”

Cand stabilesti prima intalnire cu cineva intalnit printr-un serviciu de dating online, gaseste cea mai simpla si rapida modalitate de stabilire a datei si locului. De exemplu, in loc sa te gandesti cum sa intrebi ce loc prefera, intreaba simplu “Este in regula sa ne vedem vineri la 19:00 la restaurantul X?” In acest fel arati ca ai deja o propunere, deci iti pasa si oferi celuilalt posibilitatea de raspunde prin “da” sau “nu”.

3 Limiteaza mijloacele de comunicare in dating online

Uneori, se poate intampla ca o persoana cunoscuta pe un site de dating online sa dispara. Daca nu primesti niciun semn de viata, nu te alarma. Uneori oamenii folosesc aceasta tactica pentru a iesi din scena fara sa fie nevoiti sa dea explicatii. Nu da telefoane, nu trimite SMS-uri, nu scrie emailuri in speranta ca efortul tau va fi rasplatit. Asteapta cateva zile pentru a vedea daca vei primi un raspuns. In caz contrar, tot ce poti face este sa cauti in alta parte persoana potrivita.

Tu cum comunici in dating online cu potentialii parteneri?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply