Matrimoniale

Cat de important este zambetul in poze

By februarie 13, 2013 No Comments

Pozele pe care le publici pe profilul tau de pe site-ul de matrimoniale online trebuie sa emane veselie, jovialitate si optimism, de aceea este important sa zambesti natural in imaginile cu care vrei sa iti seduci posibilii parteneri. Recunoaste ca nici pe tine nu te atrage sa vezi un chip trist si abatut in fotografiile postate pe site-urile de dating.

In ultima perioada, lumea parca a uitat sa mai zambeasca, desi zambetul este mai atragator decat o “pereche” de ochi machiati excesiv sau o tinuta vestimentara sumara. Si nu spunem noi acest lucru, ci studiile de specialitate.

Zambetul, o carte de vizita pe site-ul de matrimoniale online

Un studiu intreprins pe o perioada de 3 ani pe unul dintre cele mai mai site-uri de matrimoniale online din lume, arata ca atat barbatii, cat si femeile, considera zambetul ca fiind cel mai important aspect la o persoana.

Din totalul de barbati care au votat, 58% sunt de parere ca femeile trebuie sa aiba un zambet impecabil in fotografiile de pe site-ul de matrimoniale online, pe cand din totalul de femei care au participat la studiu, 71% au raspuns ca zambetul barbatilor le poate face sa se indragosteasca de ei.

Dupa zambetul impecabil, urmatoarele aspecte care fac o persoana de pe site-ul de matrimoniale online sa fie atragatoare sunt parul si abia apoi lookul per ansamblu.

Zambeste in poze si vei cuceri mai usor

Daca studiile arata ca utilizatorii site-urilor de matrimoniale online judeca persoanele de sex opus dupa zambetul lor, inseamna ca un sambure de adevar exista. De aceea, este bine sa publici pe site-ul de dating in special fotografii in care zambesti larg, in timp ce cuceresti obiectivul aparatului foto cu privirea ta ravasitor de sexy.

Nu lua exemplul vedetelor indragostite de “boticul de rata”, care nu stiu sa pozeze in alt mod. Pe un site de matrimoniale online te intereseaza sa comunici cu persoane de sex opus in speranta ca iti vei gasi sufletul pereche. Ei bine, pozele in care incerci sa fii exagerat de sexy, tinand buzele tuguiate, pot induce in eroare un posibil partener si il pot face sa te catalogheze altfel decat esti in realitate.

Prin zambet, iti dezvalui trairile

Stiai ca exista 19 feluri diferite de a zambi, in functie de context si de starea de spirit? Un cercetator american, pe nume Paul Ekman, a stabilit ca din cele 19 feluri de a zambi, unul singur este spontan, restul de 18 fiind “coduri sociale”. Exista zambetul indraznet, zambetul seducator, zambetul de bun venit, zambetul jenat si zambetul defensiv, printre altele.

In pozele pe care le publici pe site-ul de matrimoniale online este bine sa ai un zambet spontan, deoarece emani naturalete, bucurie, buna dispozitie, liniste, siguranta si simt al umorului. Aceste tipuri de trairi imortalizate in poze cuceresc cel mai usor o persoana de sex opus.

Desigur, zambetul seducator si cel indraznet ocupa si ele pozitii fruntase in topul celor mai frumoase feluri de a zambi. Asadar, zambeste sincer si imagineaza-ti ca in obiectivul camerei foto stabilesti un contact vizual cu persoana pe care vrei sa o cuceresti.

Zambetul nu dezvaluie neaparat cine esti, ci mai degraba cum esti, asa ca zambeste, zambeste, zambeste!

Ti s-a intamplat vreodata sa te indragostesti de o persoana doar dupa zambetul ei impecabil? Povesteste-ne experienta ta si spune-ne cat de important crezi ca este zambetul in fotografiile de pe site-ul de matrimoniale online.

 


Hai pe Sentimente

Leave a Reply