Matrimoniale

Ce adora barbatii la femei, in afara de aspectul fizic

By iulie 25, 2013 6 Comments

relatie_cupluAspectul fizic este primul lucru pe care barbatii il observa la o femeie. Formele corpului, frumusetea ochilor, stralucirea podoabei capilare, unghiile ingrijite, toate acestea sunt armele perfecte ale seductiei, dar nu sunt singurele motive pentru care barbatii se indragostesc de reprezentantele sexului frumos. Sunt si alte trasaturi care le fac pe femei sa fie irezistibile.

Feminitatea
Feminitatea este unul dintre cele mai puternice atuuri ale doamnelor si domnisoarelor. Chiar daca unele femei incearca sa para mai dure purtand tinute cu aer masculin sau folosind un limbaj presarat cu obscenitati, tot cele care sunt gratioase, romantice si senzuale au mai mult succes, iar barbatii pur si simplu nu le pot rezista.

Caracterul jucaus
Barbatii adora femeile care stiu sa fie mature si sexy, dar in acelasi timp copilaroase si jucause. Nimic nu ii incanta mai mult pe urmasii lui Adam decat sa vada ca Evele lor sunt pline de viata, joviale si cu simtul umorului atunci cand situatia o cere.

Increderea in sine
O femeie care are incredere in ea si isi constientizeaza propriile cunostinte si competente este adorabila in ochii barbatilor, intrucat stie sa se aprecieze si da dovada de independenta.

Inteligenta
Inteligenta este o trasatura strans legata de increderea in sine, iar barbatii adora femeile inteligente, care sunt in stare sa poarte o conversatie serioasa, care gasesc solutii pentru diverse probleme si stiu cum sa tina situatia sub control.

Atitudinea pozitiva
Atitudinea pozitiva este o alta trasatura pe care barbatii o gasesc irezistibila la o femeie, atat timp cat nu este insotita de aroganta si aerul de superioritate.

Mirosul dulceag
Barbatii adora femeile care isi rasfata pielea cu un parfum dulceag, cu note florale, acest miros fiind definitia suprema a feminitatii si a senzualitatii. Chiar daca o femeie nu poarta cele mai moderne tinute, chiar daca nu isi pune in valoare frumusetea naturala cu ajutorul machiajului, daca lasa in urma ei aroma dulceaga a unui parfum de calitate, devine irezistibila pentru domni.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Foarte adevarat articolul. As mai adauga ”scanteia ” care aprinde cu adevarat o relatie si o face speciala.

  • ionut spune:

    nu mai scrieti dulceag .
    scrieti : dulce, ca asa este cuvantul romanesc.
    am mai citit si auzit pe alti analfabeti cu diploma care zic de exemplu: adesea in loc de deseori cum este corect.

    • Alex spune:

      Am mai citit (….) pe alti analfabeti cu diploma ?! In ce Limba Romana este aceasta exprimare???!!! … Iar deseori si adesea sunt la fel de romanesti, nu trebuie sa ne ducem prea departe, de exemplu Eminescu, vezi “Pe langa plopii fara sot” … ADESEA am trecut! Da’ de sfertodocti a auzit domnu’ Ionut ?

  • dacian spune:

    nu mi se pare nimic special in ceea ce s-a mentionat mai sus.
    sunt trasaturi general umane si nu sunt neaparat legate de femei.
    “barbatilor le plac femeile jucause” —- serios… ai vazut pe cineva care ii place sa stea cu altcineva care e bosumflat sau rece tot timpul?

    feminitatea e facuta salata impreuna cu trasaturi de caracter… nu stiu cine a scris ce e mai sus dar e clar ca nu face diferenta. feminitatea cel putin pentru mine e mai degraba o trasatura fizica. femeile sunt mai fragile pentru in majoritatea cazurilor corpul lor nu dezvolta oase asa proeminente sau muschi ca la barbati dindule o gratie chiar daca sunt mai rotunde. E clar ca aceasta gratie si flexibilitate nu o vei vedea la cineva cu muschid dezvoltati pentru ca in general muchi si o structura osoasa proeminenta conduc la niste miscari mai dure. In ultima instanta se vede ca e ceva forza in spate.

    deci nu are nimic de a face feminitatea cu comportamentul draga echipa sentiblog…

    ceea ce descrieti voi ca si comportament vulgar in limbaj etc asta tine de educatie si de cei 7 ani de acasa nu eneaparat caracteristic feminin. De asta avem expresia traditionala romaneasca si nedreapta fata de respectiva clasa muncitoare “esti un taran” inlocuita uneori cu “esti un badaran” care reflecta mai corect realitatea.

    Cit e vorba de romantism si senzualitate deasemenea nu sunt trasaturi neaparat feminine. Barbatii sunt si ei romantici poate din cauza testosteronului mai putin dar sa nu exageram. Plus ca, personal si am vazut ca in general si alti barbatii cam detesta excesele de romantism… “o ai vazut un tip oferind o floare unei alte tipe si e super romantic, fantastic… si eu fac asta din cind in cind dar nu esti asa fericita”… sa fim seriosi iarba de partea cealalta a gardului e intotdeauna mai verde…
    Da barbatii poate nu sunt asa sensibili ceea ce ii face sa para mai putin romantici dar e nedrept sa faci din asta o trasatura neaparat feminina.

    Senzualitate… senzualitatea e un lucru legat de miscare si in functie de cine intrebi poate insemna alte lucruri dar deasemenea nu e o calitate pur feminina. E un mod de a descrie ceea ce te atrage fizic la celalalt.

    Inteligenta si atitudinea pozitiva… autori ai articolului… citi dintre voi le plac oamenii prosti sau debili sau citi dintre voi le plac pesimistii? desi daca stau bine sa ma gindesc sunt unii barbati care le plac femeile mai putin dotate cu inteligenta pentru ca altfel nu ar avea sanse sa ajunga in pat cu ele.

    si ultima… miros dulceag… eu unul fac diferenta intre prajituri ciocolata si femei… e adevarat ca o femeie ca sa imi placa trebuie sa nu miroasa urit asta da dar asta e mai mult chestie de igiena. E adevarat ca e un bonus un parfum dar nu e neaparat necesar doar imi arata ca fie are gusturi sau ar trebui sa ma astept la o nota de plata serioasa daca suntem in relatie.

    cam asta ar fi. personal mi se par aceste articole trase de par… daca o femeie sau un barbat nu reusesc sa intaleaga ca aceste trasaturi sunt ceva ce oferi intr-o relatie de la sine inteles fara ca cineva sa trebuiasca sa scrie articolul asta hmmm probabil ca e bine ca nu are un partener.

  • Anonim spune:

    barbatii sint nistemarionete in miinile femeilor sint niste papusi vii pe care femeile le misca in diferite poziti adica niste papagalii

  • Un alt atu al femeilor in ademenirea barbatilor este–GLASUL, melodios, catifelat in rostirea soaptelor, sobru si hotarat in declararea unui RASPUNS categoric!

Leave a Reply