Matrimoniale

Ce aduce nou Black Friday 2016: de la apartamente cu pret redus la curent gratis si matrimoniale

By noiembrie 17, 2016 No Comments

652x450_175205-black-friday

Black Friday 2016, marcat de majoritatea comerciantilor pe 18 noiembrie, aduce reduceri de pana la 80% la o serie mult mai larga de produse si servicii, comparativ cu ceilalti ani. Anul acesta, ne putem bucura de discounturi de la telefoane si laptopuri pana la vacante exotice, apartamente si matrimoniale. Unele companii ofera chiar si curent gratuit ca sa atraga clientii! In premiera, Posta Romana a anuntat ca va participa in premiera la Black Friday!

Anul acesta, de Black Friday putem achizitiona, in premiera, chiar si apartamente la pret redus.

De exemplu, storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX, anunta o campanie de trei zile cu reduceri de pana la 25% la proprietati din toate regiunile tarii. Potrivit reprezentantilor companiei, in perioada 18-20 noiembrie, cumparatorii vor gasi peste 100 de oferte, cu reduceri cuprinse intre 5% si 25%, de aproximativ 400.000 de euro.

Si Iridex Group, dezvoltatorul ansamblului rezidential Grunenpark, situat in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, vinde, in perioada 18 noiembrie – 18 decembrie anul curent, apartamente in cadrul complexului cu bucataria complet mobilata si echipata, in cadrul unei campanii de Black Friday, scrie wall-street.ro.

Vacante la pret redus!

Black Friday 2016 este un eveniment plin de surprize pentru romanii iubitori de reduceri. In 2016, inclusiv agentiile de voiaj ofera Black Friday cu pachete turistice oferite la preturi mai mici decat de obicei. Reducerile care vor fi puse la dispozitie nu se vor a fi concepute neaparat pentru sezonul estival sau pentru vacante in preajma sarbatorilor Pascale. Multe pachete turistice din aceasta perioada sunt special gandite pentru a petrece vacanta de Craciun intr-o destinatie interesanta sau pentru ca trecerea dintre ani sa va prinda intr-un loc fermecator. Puteti alege intre un oras european sau o destinatie mai exotica, dar puteti opta si pentru o cabana primitoare din statiunile noastre montane.

Black Friday 2016 aduce si energie gratis timp de 6 luni! EMAG va oferi 1.000 de pachete promotionale E.ON Lite. “Cei care achizitioneaza un pachet vor fi contactati pana in 10 decembrie. Se vor pregati actele si vor semna contractele cu E.ON. Vorbim doar de consumatori casnici”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG. Contractul este incheiat pe o perioada  de un an.

O alta premiera la eMAG anul acesta este afisarea de Black Friday a cantitatilor existente pentru fiecare produs din oferta.

Printre produsele cu reduceri mari de pret pregatite de eMAG pentru Black Friday 2016 se numara 40.000 de televizoare, 50.000 de smartphone-uri, 20.000 laptopuri, 17.000 frigidere, 100.000 electrocasnice mici, 35.000 de aparate de ingrijire personala, 100.000 parfumuri si seturi cadou, 100.000 jocuri si jucarii, 20.000 anvelope, 100.000 pachete de scutece, 8.000 aparate de fitness, 1.500 produse pentru smart home.

‘Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum. Anul acesta am depasit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu fata de perioada Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta’, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

Pentru livrarea comenzilor, eMAG a apelat la ajutorul Postei Romane. 150.000 de colete comandate de pe site-ul eMAG vor ajunge la clienti prin intermediul Postei Romane.

Comenzile vor putea fi ridicate din cele peste 200 de oficii PostCollect din Bucuresti si din tara. Din totalul acestora, 70 de unitati postale au program de lucru cu publicul si sambata, astfel ca primele colete vor putea fi ridicate înca din 19 noiembrie. Mai mult, toate cele 33 de oficii PostCollect din Bucuresti vor fi deschise si în zilele de duminica, transmite Posta Romana.

Reduceri la reduceri, de Black Friday

Si site-urile de reduceri au campanii de Black Friday pe data de 18 noiembrie. “Timp de o saptamana, in fiecare zi vom avea reduceri la categorii diferite de produse. Campaniile se vor activa zilnic la 12 noaptea si vor cuprinde reduceri impartite pe 7 categorii: Gadget-uri, Home & Deco, Auto, Electronice & Electrocasnice, Fashion, Universul copiilor, Sanatate & Frumusete” , a declarat Radu Banzea, managerTeamdeals.ro.

Lista magazinelor participante la Black Friday 2016 o poti gasi aici.

Si
sentimentele
sunt la reducere de Black Friday

La Vinerea Neagra participa si site-urile de matrimoniale.  De exemplu, site-ul Sentimente.ro le ofera membrilor sai reduceri de 30% la toate abonamentele de interactiune si comunicare pe site, pe mobil si in aplicatia Android.

Sursa: http://stiri.acasa.ro/social-125/ce-aduce-nou-black-friday-2016-de-la-apartamente-cu-pret-redus-la-curent-gratis-si-matrimoniale-210886.html

Hai pe Sentimente

Leave a Reply