Matrimoniale

Ce faci daca dai peste fostul tau iubit pe site-ul de intalniri online?

By noiembrie 27, 2012 One Comment

V-ati despartit in urma cu cateva luni sau chiar ani, iar la numai cateva zile dupa ce ti-ai facut cont pe site-ul de intalniri online, fostul tau iubit apare in lista de persoane recomandate? Sa fie destinul, un semn divin sau o pura coincidenta?

Iata ce ar trebui sa faci in cazul in care te intalnesti cu fostul tau iubit pe site-ul de intalniri online.

1. Aminteste-ti de ce v-ati despartit

Poate fi destul de tentant sa intri intr-o noua relatie cu fostul iubit, insa inainte de a cadea prada acestei tentatii, ar fi bine sa iti amintesti motivele pentru care ati pus punct relatiei. Daca te-a inselat sau ti-a tradat increderea, o sansa noua nu este chiar cea mai buna decizie.

Daca insa relatia voastra a luat sfarsit din cauza unor factori care nu au tinut neaparat de vointa si dorintele voastre, poate ar fi bine totusi sa iei in calcul varianta unei impacari sau cel putin a unei incercari in acest sens.

2. Discuta cu el

Nu te arunca in cusca leului si nu te lasa condusa de hormoni, chiar daca te napadesc amintirile. Daca tot ati primit o noua sansa, nu va grabiti si nu profitati de ea fara sa analizati situatia. Cel mai bine este sa discutati mult si sa va bucurati de avantajele oferite de site-ul de intalniri online. Considera ca fostul tau iubit este un barbat pe care vrei sa il cunosti, sa il descoperi. Cine stie, poate ca vei observa anumite schimbari in bine, poate vei descoperi ca modul sau de gandire, planurile de viitor si dorintele ii sunt altele, prielnice pentru o noua relatie cu tine.

De asemenea, la un moment dat ar fi bine sa discutati despre motivele pentru care relatia voastra a ajuns la final.

3. Arata-i ca esti mai matura

Barbatii sunt impresionati atunci cand se intalnesc cu fostele iubite si realizeaza ca acestea sunt mai mature, ca sunt mai linistite, ca gandesc mai limpede si ca sunt mai diplomate. Fie ca vrei sa reiei relatia cu el, fie ca vrei doar sa ramaneti amici, nu ar strica totusi sa ii arati ca te-ai schimbat in bine si ca esti o varianta imbunatatita a femeii pe care a cunoscut-o el in urma cu cativa ani.

Poti face acest lucru cu ajutorul discutiilor de pe site-ul de intalniri online, insa poti lua in calcul si varianta unei intalniri fata in fata.

4. Prima intalnire

Vei fi tentata sa treci peste discutiile de pe site-ul de intalniri online si sa ajungi direct la intalnirea fata in fata, in ideea ca oricum sa va cunoastesti. Insa ai putea ajunge sa regreti acest pas si sa iti dai seama ca fostul tau iubit este la fel ca inainte sau chiar mai rau si ca ai fi putut sa vezi acest lucru daca ai fi avut rabdare sa il redescoperi pe site-ul de intalniri online.

Totusi, la prima intalnire, ar fi bine sa fii rezervata, sa nu te arunci in bratele lui, ca si cum inca sunteti impreuna sau ca si cum incerci sa ii transmiti un mesaj clar. Amandoi v-ati schimbat, probabil, destul de mult, iar prima intalnire nu trebuie neaparat sa fie startul unei noi relatii sau sa va conduca in acelasi pat, oricat de tentant poate fi.

Tu ce ai face daca ai da peste fostul tau iubit pe site-ul de intalniri online?

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply