Matrimoniale

Ce inseamna respingerea pe un site de matrimoniale

By august 8, 2012 2 Comments

Lipsa unui raspuns la mesajele pe un site de matrimoniale este considerata adesea o respingere in mediul online, dar multi lasa astfel de momente sa-i afecteze prea puternic. Iata ce inseamna cu adevarat respingerea pe un site de matrimoniale si de ce nu poti lasa orice mic esec sa-ti afecteze respectul de sine.

Pe orice site de matrimoniale, din Romania sau din strainatate, utilizatorii trec prin multe experiente in care interesul ambelor parti nu este acelasi. Daca faci greseala sa consideri astfel de momente o respingere, iti vei afecta respectul de sine fara sa castigi nimic.

Intelege ce inseamna respingerea

Odata ce ti-ai facut contul pe un site de matrimoniale din Romania, este important sa definesti corect respingerea. Momentele in care trimiti mesaje si nu primesti raspuns sau pur si simplu nu simti acelasi entuziasm la persoanele cunoscute online nu sunt cu adevarat o respingere. Aceste incidente fac parte din viata, iar respectul de sine nu are de ce sa fie legat de straini, care nu-ti datoreaza nimic.

Probabil ca ai decis si tu ca nu exista sanse de compatibilitate cu alti oameni de pe site-ul de matrimoniale, uneori doar pe baza informatiilor din profilul lor. Crezi ca ei se mai gandesc in continuare la asta sau au trecut mai departe dupa numai cateva secunde?

Te poate respinge cu adevarat cineva care nu te cunoaste?

Chiar daca sunt o modalitate excelenta de a cunoaste oameni noi in mediul online, site-urile de matrimoniale din Romania nu pot oferi o legatura instanta intre doi oameni.

Primele conversatii online pot oferi informatii pretioase, insa persoana intalnita online ajunge sa te cunoasca abia dupa ce va vedeti fata in fata in numeroase ocazii.

Evita sa te autoconvingi ca ai suferit o respingere doar pentru ca un strain de pe un site de matrimoniale din Romania a decis ca nu mai are timp de intalnirea cu tine sau nici nu este dispus sa-ti raspunda la mesaj.

Pastreaza o atitudine optimista daca vrei sa-ti cresti sansele de a cunoaste un partener cu adevarat compatibil si uita de respingerea pe un site de matrimoniale, ce nu inseamna cu adevarat mai nimic.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Gabriela spune:

    Ilie Sunt total de acord cu tine dupa cu reiese din posutl meu. iti doresc mult succes cu acest proiect altiasi.

  • Leena spune:

    Nu-ti trebuie taelnt, iti trebuie o gura mare astea imi plac, pentru ca la mine e cu totul invers. Nu cred ca voi reusi vreodata sa am o gura mare. Nu-mi sta in fire Am avut mult de pierdut din asta, dar nu ma plang, e mai bine asa

Leave a Reply