Matrimoniale

Ce intrebari ar trebui sa pui la prima intalnire?

By noiembrie 17, 2012 No Comments

Emotiile dinaintea primei intalniri sunt de fiecare data la fel de intense si nu conteaza de cate ori ai mai trecut prin aceasta etapa. Daca tocmai ai avut o intalnire online si te pregatesti sa treci la nivelul urmator si sa-l cunosti pe omul din spatele monitorului, noi am pregatit o serie de intrebari care te vor ajuta sa treci peste barajul de comunicare.

Iata cateva intrebari care te vor ajuta sa afli daca simplele intalniri online se pot transforma intr-o frumoasa poveste de iubire.

1. Poti sa imi povestesti mai multe despre tine?

Inainte de a ajunge la prima intalnire ati discutat, probabil, o multime de maruntisuri in timpul intalnirilor online. Acum este momentul sa iti descosi partenerul si sa incerci sa afli cat mai multe amanunte despre el si familia sa.

Un alt punct de interes este legat de pasiunile sale si lucrurile pe care le-ai apreciat initial, la primele voastre intalniri online. Nu uita sa intervii ori de cate ori iti amintesti cate ceva din discutiile precedente, astfel incat partenerul sa simta ca ti-a starnit interesul.

2. Daca ai putea alegi orice job din lume, care ar fi acesta?

Aceasta este o intrebare foarte simpla care iti da posibilitatea sa afli daca visele si aspiratiile voastre coincid. Dincolo de niste intalniri online, vei descoperi un om in carne si oase, cu idealuri si planuri de viitor, iar acest lucru iti va spune foarte multe despre el ca persoana.

3. Care sunt activitatile care te relexeaza?

Descoperind modul in care cineva se relaxeaza, ajungi sa intelegi de fapt mult mai mult de atat. Iti vei da seama daca partenerul tau este genul de persoana energica si aventuroasa sau face parte din categoria oamenilor comozi, lucru pe care nu-l poti observa la niste simple intalniri online.

4. Care este cea mai importanta realizare profesionala a ta?

Daca in timpul unei intalniri online oamenii au tendinta sa exagereze, lucrurile capata o noua valenta la o intalnire “face to face”. Punand o intrebare de acest gen iti vei da seama daca a fost sincer de la inceput cu tine sau daca a exagerat din dorinta de a te impresiona.

5. Exista o carte/ un film care ti-a marcat existenta?

Desi banala, o intrebare de acest tip iti va dezvalui care sunt convingerile persoanei cu care te-ai intalnit, cum gandeste si care este viziunea sa generala asupra vietii.

6. Care este cea importanta calitate a ta, pe care ceilalti nu o observa imediat?

Aceasta este o intrebare pe care poti sa i-o adresezi unei persoane timide sau care nu poate depasi granita unor intalniri online. Practic, tu actionezi cu delicatete si il faci pe partenerul tau sa vorbeasca mai mult despre el insusi.

7. Vrei sa ne intalnim si alta data?

Pentru ca esti deja familiarizat cu persoana respectiva si ai avut prilejul sa o cunosti mai bine in cadrul unor intalniri online, fii direct si cere raspunsul pentru viitor. Este mult mai simplu sa afli de la inceput daca partenerul tau a fost pe aceeasi lungime de unda si isi doreste o noua intalnire.

Intrebarile noastre nu sunt nici pe departe un interogatoriu la adresa partenerului tau, insa te vor ajuta sa scapi de temerile de inceput. Tu ce fel de curiozitati ai la prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply