Matrimoniale

Ce rol joaca vocea in atractie

By ianuarie 21, 2013 9 Comments

Vocea este un element important in atractie, lucru demonstrat de numeroase studii care au analizat modul in care se manifesta o corelatie intre atractia vocii si nivelul de atractie fizica. Afla ce rol joaca vocea in atractie si cum ar putea fi utilizata pentru a atrage un partener compatibil.

Deocamdata, vocea ramane un mister pe site-urile de matrimoniale din Romania, dar si din intreaga lume. Iata cum ar putea fi utila ascultarea vocii in stabilirea gradului de atractie.

Exista vocea ideala?

Un studiu britanic a demonstrat ca exista o legatura clara intre vocea groasa a barbatilor si nivelul de atractie perceput de cei jur. Daca ai putea asculta vocea in profilul de pe site-uri de matrimoniale din Romania, ai tine cont si de acest detaliu?

Vocea si proportiile corpului

Studiile au gasit si o legatura intre proportiile corpului si voce. In cazul barbatilor, vocile mai atragatoare provin de la cei cu umeri largi si talie mai subtire, iar pentru femei vocea atragatoare denota o talie mai subtire decat coapsele. Prima intalnire sau prima convorbire telefonica poate fi astfel un moment important pentru a decide daca exista o atractie puternica pentru partenerii cunoscuti pe site-uri de matrimoniale din Romania.

Vocea femeilor, mai atragatoare la ovulatie

O cercetare din 2008 a aratat si ca vocea femeilor este in continua schimbare in timpul ciclului menstrual. Vocea devine mai atragatoare la ovulatie si este cel mai putin atragatoare in perioada de fertilitate minima.

Indicii pretioase obtinute din analiza vocii

Dupa ce te-ai familiarizat cu profilul unui utilizator de matrimoniale din Romania, prima convorbire la telefon poate oferi indicii pretioase care au fost poate omise din profil. Cercetarile specialistilor au aratat ca, doar din analiza vocii, pot fi extrase detalii despre statutul socio-economic, dar si despre personalitate si starea emotionala a persoanei care vorbeste.

Crezi ca site-urile de matrimoniale din Romania ar trebui sa ofere si posibilitatea de a inregistra un mesaj vocal scurt ca parte a profilului?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • petre moisescu spune:

    Eu am fost înscris odată dece trebuie să mă înscriu mereu???Este o mare aiureală ca să nu-i spun altfel.!!!

  • serena cluj spune:

    pe ine m au pierdut demul

  • corina_coca spune:

    chiar i-mi doresc sa nu mai fiu utilizator pe acest sait,sunt de mult inscrisa fara nici un rezultat,mai ales ca acum trebuie sa avem credit,nu ne permite asa cevaa,atunci cand m-am inscris nu era cu credite,pimeai orice mesaj pe email,acum daca nu ai credit nu-l poti citi,bataie de joc ,atrgeti si apoi schimbati metoda,lasti cum a fost la inceput fara credite ,platim destul netul

  • Mika spune:

    Da,vocea este foarte importanta si daca esti o persoana inteligenta poti intelege multe ………..

  • ely spune:

    da vocea conteaza te poate atrage sau respinge este importanta

  • corina spune:

    In cazul meu vocea chiar conteaza.

  • Teodorescu Daniela spune:

    Asi dori sa ies de pe acest site si nu stiu cum sa procedez.Nu am stiut ca trebuie sa-ti faci abonament ca sa poti conversa cu ceilalti.Situatia materiala nu-mi permite o cheltuiala in plus.Cu stima!

    • maria spune:

      sory…dar nu

    • Lacra spune:

      Si eu am patit la fel. Vezi ca este un nr de tel pe care poi suna, exact acolo unde iti faci abonament. Intra pe profilul tau,,la setari si la dezabonare. Mult succes! Sunt tare mizerabili la cum procedeaza cu “plati recurente”. Am scris asta pe site. Pacat…pierd clientii astfel.

Leave a Reply