Matrimoniale

Ce roluri trebuie sa indeplineasca un partener de cuplu intr-o relatie fericita

By martie 21, 2014 No Comments

secret-to-a-happy-relationship-nov2011-istockO relatie de cuplu fericita este aceea in care ambii parteneri se straduiesc sa indeplineasca nevoile celuilalt, jucand mai multe roluri esentiale pentru bunastarea celui iubit. Pasiunea fara prietenie nu mentine niciodata stabilitatea cuplului pe termen lung, iar relatiile matrimoniale “de o viata” se bazeaza pe o complexitate de factori.

O simpla discutie pe un site de dating iti poate atrage atentia asupra unei persoane cu mare potential de a te completa pe plan personal si care pare sa aiba intentii matrimoniale. Daca lucrurile evolueaza, va puteti bucura impreuna de farmecul inceputului unei relatii, cand atractia fizica si noul sunt suficiente pentru a va mentine interesul viu. Insa in urmatoarea etapa, supravietuirea cuplului vostru depinde de rolurile pe care le jucati fiecare in relatie.

Iata care sunt rolurile unui partener de cursa lunga, in cadrul unei relatii fericite!

Cel mai bun prieten

Relatiile matrimoniale care ating varsta nuntii de aur au drept protagonisti oameni care se considera reciproc prieteni buni. Astfel, partenerul tau de durata trebuie sa fie persoana cu care iti place sa-ti petreci timpul cel mai mult si primul om la care alergi cand ai o veste buna sau proasta. In el ai toata increderea din lume, te cunoaste cel mai bine si iti ofera sprijin si alinare in momentele dificile.

Psihoterapeutul personal

Un alt rol pe care partenerul tau de cursa lunga trebuie sa il indeplineasca este cel de “psihoterapeut”. Mai exact, el trebuie sa fie acolo mereu sa te asculte, sa nu te judece, sa nu se plictiseasca de povestile tale si sa tina in mod constant caile comunicarii deschise.

Asistent medical

Vei sti ca esti intr-o relatie fericita, atunci cand partenerul tau este gata oricand sa plece la farmacie in miezul noptii cand te simti rau, te inveleste cand ai frisoane, iti maseaza spatele la nesfarsit cand ai dureri si iti face supa de pui cand racesti, chiar daca nu a mai gatit niciodata in trecut.

Protector

Stii ca poti sa iti asumi angajamente matrimoniale in fata partenerului tau, daca te simti in siguranta in preajma lui. Spiritul lui protector iti da curaj sa infrunti orice obstacol, iar bratele sale puternice in jurul umerilor tai sunt cel mai puternic scut impotriva tuturor pericolelor.

Sursa foto: todaysparent.com

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply