Matrimoniale

Ce sa faci daca ea nu iti raspunde? Sfaturi pentru el

By noiembrie 7, 2016 8 Comments

3730-4
Atunci cand cunosti pe cineva pe un site de matrimoniale, conversatia prin mesaje este foarte importanta.
Ce este de facut insa atunci cand tipa pe care o placi nu iti raspunde la mesaje, iar tu esti sigur ca le-a citit?

Primul impuls al tau este sa intelegi de ce. Si noi am vrea sa stim, dar crede-ne ca e in zadar sa incerci sa afli. Este vorba totusi de o persoana necunoscuta, si motivele sale pot fi multiple, si greu de determinat. Iata cateva exemple:

  • Este intr-adevar ocupata si nu a avut timp sa raspunda
  • Nu este suficient de interesata de tine
  • Te place, insa mai este cineva in viata ei
  • Nu te place si nu vrea sa mai vorbiti
  • Considera ca mesajele nu necesitau raspuns
  • Face pe inabordabila pentru a-ti atrage atentia

Ce e de facut?

Nu da vina pe tine

Dupa cum vezi, motivele posibile sunt multe, si de cele mai multe ori, nu tin de tine. Nu lua lipsa de raspuns personal. Nu te ingrijora ca ai facut tu ceva gresit.

Nu insista
In momentul in care cineva nu iti raspunde la mesaje desi stii ca le-a vazut, nu insista. Poti considera din oficiu ca iti va raspunde la mesaje atunci cand va avea timp sau va dori asta. Daca tu continui sa ii scrii, nu vei stimula persoana respectiva sa iti raspunda.

Poarta-te natural in continuare. Nu juca jocuri si nu face strategii.
Pentru a avea o atitudine neutra gandeste-te cum ai actiona in situatia in care o prietena nu iti raspunde la mesaje. Initial probabil ai considera ca este ocupata. Dupa cateva zile (poate chiar o saptamana) i-ai scrie din nou si ai intreba de ce nu ti-a raspuns.
La fel de firesc te poti comporta si cu femeile pe care le placi.

Nu sta in expectativa. Nu intra in mesagerie sa verifici daca ti-a raspuns
Nu este cazul sa acorzi prea multa importanta unei persoane pe care inca nu o cunosti. Viata ta trebuie sa mearga mai departe in mod obisnuit. Nu poti lasa interactiunea cu o persoana straina sa te opreasca. Gandeste-te: tie cum ti s-ar parea daca o persoana nou-cunoscuta ar astepta cu sufletul la gura raspunsul tau? Probabil ca nu ti s-ar parea normal ca un strain sa puna atata pret pe o conversatie cu tine.

Tu ce parere ai?
Sursa: https://theurbandater.com/dating-relationships/a-girl-doesnt-text-back-use-these-texts-instead-of-leaving-her-alone.php/

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Vadim spune:

    mai e ceva ce au omis chiar in acest articol: ca unul din motivele in care cineva nu iti raspunde ar fi si faptul ca si-a parasit contul, de aia eu cand vizitez un cont primul lucru la care m-as uita este ultima vizita a sa in contul sau, daca nu exista asa o optiune importanta atunci consider inutila abonarea la asa o retea plina de conturi inactuale

  • Popescu Razvan spune:

    Ce-ar fi sa mai cerneti din “profesionistele” si pitipoancele, care au atras pe site, o gramada de “giboni” ? Din cauza acestei stari de fapt, doamnele nu mai intra pe astfel de site-uri (iar putinele care intra, isi inchid foarte repede conturile, dupa ce vad care este situatia), iar domnii nu mai au cui sa scrie. Nu de sfaturi ca cele de sus este nevoie, ci de seriozitate; sa va respectati blazonul pe care va chinuiti sa-l construiti prin reclama.
    Si nu va trebuie multe … facultati, ca sa identificati persoanele care compromit site-ul. Trebuie doar sa vreti ! Problema este ca, nici cand sunteti sesizati, nu faceti nimic !!! Mai mult, chiar recomandati persoane dubioase, ca fiind “perechea” potrivita.
    Si inca ceva: nu mai afirmati ca persoanele care isi inchid conturile si-au gasit perechea ! Majoritatea inchid conturile din dezgust !

  • Anonim spune:

    my se pare mormal !!

  • danu_75 spune:

    ,,Ce este de facut insa atunci cand tipa pe care o placi nu iti raspunde la mesaje,,

    Auzi admina, bine ar fi sa pui intrebari pertinente… cum naiba poti place pe cineva care nu vorbeste cu tine? e un nonsens… doar nu te poti indragosti de-o poza.

  • Anonim spune:

    Da Viorel ai dreptate ,trebuie tratata asa ,daca e să fie vine ,odata de doua ori si este suficient ,multe de aici confundă ?si strica adevarata menire .Nu trebuie luate -n seama ,sa ai noroc

  • tanasie spune:

    sa nu mai fie pe bani saitul atunci este mai bine pt cupluri sai gaseasca

Leave a Reply