Matrimoniale

Ce sa faci in timpul unei intalniri online

By iulie 17, 2012 No Comments

Intalnirile online nu trebuie sa se rezume doar la discutii interminabile despre hobby-uri, munca, prieteni sau sex. Daca esti o persoana ingenioasa, iti poti impresiona partenerul cu metoda excelente de a petrece timpul impreuna, chiar si in cadrul unei intalniri online. Iata ce puteti face pentru a avea intalniri online presarate cu momente frumoase.

Schimb de muzica

Muzica este o modalitate bune de a cunoaste cealalta persoana, de a-i cunoaste gusturile si stilul in general. Faceti schimb de melodiile preferate si eventual descoperiti unele noi impreuna. Niciodata nu este prea devreme pentru a stabili care este melodia voastra, chiar daca sunteti la nivelul de intalniri online.

Vizionare de filme

Daca nu va puteti intalni fata in fata, nu va ramane decat sa aveti in continuate intalniri online, pe care le puteti face mai interesante vizualizand simultan aceleasi filme. Faceti o selectie cu cele mai potrivite filme (comedie, dragoste etc.) si priviti-le in acelasi timp. Ideal este sa porniti camera web si microfonul pentru a comenta impreuna filmele. Si serialele sunt o varianta foarte buna, mai ales ca sunt sanse mari sa va uitati separat la primele episoade si sa le vedeti impreuna pe celelalte.

Astfel de experiente vor deveni, cu siguranta, amintiri placute in cazul in care veti avea o relatie.

Experimente culinare

Sunteti amandoi pasionati de gastronomie si printr-o coincidenta frigiderele voastre nu mai contin deloc mancare gatita?

Atunci de ce nu v-ati bucura impreuna de o experienta culinara inedita. Porneste webcam-ul si microfonul pentru a gati impreuna, in acelasi timp, acelasi fel de mancare. Cu siguranta ca veti distra foarte bine impreuna, mai ales daca veti respecta amandoi aceeasi reteta, aceleasi cantitati etc. Eventual, la final, va puteti intalni pentru a gusta mancarea facuta de celalalt.

Toate aceste experiente vor deveni in timp amintirile voastra, asa ca aveti grija sa le faceti intr-un mod cat mai placut si memorabil, chiar daca este vorba doar despre o intalnire online.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply