Matrimoniale

Relatiile construite in mediul virtual: ce sanse de reusita au?

By iunie 17, 2017 2 Comments

Relatiile construite in mediul virtual, căsătorie

Singurătatea împinge din ce în ce mai mulți români să își caute iubirea pe Internet, site-urile de dating online fiind din ce în ce mai accesate.
În plus, site-urile de matrimoniale reprezintă o soluție de extindere a cercului de prieteni, oamenii având astfel posibilitatea să comunice și să cunoască alte persoane cu aceleași interese și pasiuni.

Dar ce șanse de succes au aceste relații construite în mediul virtual? Această întrebare poate da bătăi de cap oamenilor singuri, iar răspunsul poate veni numai de la persoane care au trecut prin această experiență.

3 cupluri care s-au cunoscut pe site-ul nostru de matrimoniale, sentimente.ro , își spun povestea de iubire.

“În urma unei căsnicii în care nu mai aveam nimic să ne spunem, eram în situația în care mă simțeam foarte singură și nefericită. Printr-o conjunctură fericită am aflat de sentimente.ro . Cu pași timizi mi-am făcut cont și parcă am intrat într-o altă lume, cu oameni care mai de care. Încet, încet am început să-i triez pe cei cu care intram în vorbă și, după mai multe conversații, chiar întâlniri fără succes, aproape când îmi pierdusem speranța, într-o sâmbătă am răspuns unui salut și așa a început povestea noastră.

Încă de la început ne-au amuzat câteva coincidențe. Stăteam relativ aproape, la 5-10 minute de mers pe jos, aveam fete de aceeași vârstă, cu nume înglobate unul în altul. Prenumele meu semăna foarte mult cu numele lui de familie. Mi-am dat seama repede că este un bărbat jovial, isteț și bine intenționat.

Am stabilit să ne întâlnim luni și a venit să mă ia de la job. Deși știam amândoi că sunt mai înaltă ca el, nu a contat pentru niciunul din noi. Eram foarte emoționați și, după prima discuție la o cafea, parcă ne ungeam sufletele unul altuia, rănite de relațiile anterioare. M-a condus până aproape de casă, iar a doua zi era “instalat” la ieșirea de la serviciu, nerăbdător să ne vedem din nou.

După a treia întâlnire, a îndrăznit să mă întrebe dacă mă poate pupa pe obraz…După o săptămâna deja se mândrea cu viitoarea lui soție.

Pentru el eram cea mai frumoasă femeie. Și acum după 1 an jumătate, când suntem deja la căsuța noastră, căsătoriți și cu mult așteptata bebelușă pe drum, continuă să-mi spună că sunt cea mai frumoasă. Da, ne-am îndrăgostit la 40, respectiv 43 ani și ne-am adus fericire și împlinire unul altuia. Sunt o femeie ce radiază de fericire și asta mulțumită sentimente.ro , site pe care îl recomand cu toată încrederea. Există un cineva pentru fiecare. Dați-vă șansa să vă întâlniți. Ajutați un pic soarta. Nu este ușor, nu există rețetă, dar, dacă îți dorești și crezi, sigur va apărea și El sau Ea. Mediul online este o alternativă, mai ales la o anumită vârstă când nu mai avem ocazii și oportunități de a socializa și a ne cunoște live”, mărturisește Maria.

Site-ul Sentimente.ro i-a oferit a doua sansa si lui Florin

“Aceasta e a doua mea experiență reușită pe Sentimente.ro. Mi-am cunoscut prima soție, în 2002, tot pe sentimente.ro . Ne-am căsătorit un an mai târziu, iar povestea noastră de dragoste a fost perfectă până în 2011, când ea s-a prăpădit de cancer, o formă cu evoluție foarte rapidă, care mi-a răpit-o în mai puțin de 7 luni. Cu greu am trecut de depresie, după 2 ani de chin și două tentative de suicid. La vreo 3 ani și jumătate după ce ea s-a prăpădit mi-am făcut din nou cont pe Sentimente și mi-am regăsit fericirea și echilibrul”.

Între Ionela si Cristi s-a înfiripat o frumoasa poveste de dragoste

Relațiile care se înfiripă pe Internet au cu adevărat șanse de reușită. De acest lucru s-a convins și Cristi, care mărturisește că era sceptic cu privire la longevitatea lor.

“Ionela și cu mine ne-am cunoscut pe sentimente.ro, la recomandarea unui prieten. Nu am crezut în relații stabilite pe internet, dar am ajuns să am una.

Am intrat în vorbă cu Ionela, fără să-mi fac mari speranțe, ea era sătulă de toți pretendenții cu intenții ascunse, așa că am fost tratat la fel din prima (a ales modul acesta de abordare tocmai pentru a face selecția de la început ), eu am tratat cu indiferență situația și ușor-ușor am reușit amândoi să avem o discuție normală. Am conversat pe net timp de circa 50-60 de zile, timp în care ne-am cunoscut unul pe altul, după care ne-am întâlnit și suntem și în momentul de față împreună, chiar locuim împreună”.

Profilul femeilor si barbatilor care au cont pe site-urile de dating

“Femeia care-și caută pe Internet sufletul pereche a avut între două și cinci relații, care au durat peste un an și se simte încrezătoare în ea însăși. Ea nu are rețineri că nu va fi plăcută la o întâlnire offline, chiar dacă recunoaște că singurul aspect asupra căruia are rezerve în a fi total sinceră este vârsta.

Bărbatul aflat în căutarea sufletului pereche este ceva mai experimentat, dar, spre deosebire de sexul opus, acesta este destul de nesigur la prima întâlnire, având chiar mai multe emoții decât partenera sa, explică Flori Dragomir, Vice President sentimente.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Lavinia spune:

    Eu Lavinia, tu Florin, ne-am cunoscut în octombrie 2007 în aeroportul din Atena! Eu mă îndreptam spre Creta, iar tu spre Barcelona! Ne-am plăcut, deși ne-am schimbat numerele de telefon, ne-am pierdut urma… Ce pot face să dau de tine?

  • Irinaborsanu spune:

    Suflet sincer

Leave a Reply