Matrimoniale

In ce semn zodiacal s-a nascut jumatatea ta

By octombrie 30, 2013 No Comments

in-ce-semn-zodiacal-s-a-nascut-jumatatea-taTe intrebi care este semnul zodiacal in care s-a nascut jumatatea ta? Astrologia cuprinde o serie de date care iti recomanda ce alegeri sa faci pe plan personal, astfel incat partenerul pe care il primesti langa tine pentru toata viata sa te multumeasca din toate punctele de vedere. Afla in ce zodie s-a nascut jumatatea ta!

Berbec

Intrucat ai pretentii mari de la viata, ai nevoie ca jumatatea ta sa gandeasca la fel. Te atrag personalitatile puternice, hotarate si increzatoare in fortele proprii, atente la imaginea lor si extrem de ambitioase. Iata de ce partenerul perfect pentru tine este Leul, singurul nativ care intruneste toate aceste calitati. Iti mai poti incerca norocul cu un nativ in Gemeni.

Taur

Esti in cautarea unui partener de viata stabil, responsabil, ordonat, cuviincios si cel putin la fel de practic ca si tine. Este important pentru tine sa te poti baza pe sprijinul jumatatii tale, precum si pe valorile sale de viata. Iata de un nativ in Fecioara ar fi perechea ta ideala, care sa te completeze perfect. Te mai poti intelege la fel de bine cu un Taur sau cu un Capricorn.

Gemeni

Daca te afli in cautarea jumatatii, afla rapid care sunt celibatarii in zodia Balanta din zona in care locuiesti. Nevoia ta constanta de comunicare, carisma deosebita si pasiunea pentru lucrurile frumoase din viata merg mana in mana cu personalitatea boema a Balantelor. Un alt nativ compatibil cu tine, cel putin in viziunile despre viata, este Varsatorul.

Rac

Fire sensibila si vulnerabila, foarte atasata de familie, ai nevoie de un partener care sa stie sa iti ofere protectia si afectivitatea dupa care tanjesti. Acest camarad de viata este nativul Pesti, foarte spiritual si atent la nevoile tale. Te vei intelege bine si cu un nativ in Taur.

Leu

Jumatatea ta s-a nascut, cu siguranta, in zodia Berbecului. Acesti nativi au aceleasi nevoi ca si tine, iti inteleg felul complex de a fi, sunt loiali si mereu gata sa iti demonstreze sentimentele pe care le nutresc pentru tine. Un alt partener potrivit pentru tine este nascut in zodia Sagetatorului.

Fecioara

Cine te-ar completa mai bine, decat o alta Fecioara, care iti intelege perfect modul de viata? Ati fi ca doua vioare care isi sincronizeaza sunetul: pragmatice, meticuloase, obsedate de detalii, responsabile, culte si realiste. Un alt partener potrivit pentru tine poate fi Capricornul.

Balanta

Te afli intr-o constanta cautare de atentie, afectiune, comunicare si generozitate. Prin urmare, jumatatea ta trebuie sa fie un nativ in Gemeni, intrucat acesta este inzestrat intocmai cu trasaturile pe care le cauti la partenerul tau de cursa lunga. Te vei potrivi excelent si cu un Leu, insa ai grija sa nu uiti ca si el are nevoie sa fie complimentat, la fel de mult ca tine.

Scorpion

Intrucat esti o fire puternica si dominatoare, ambitioasa si creativa, vei cauta in partenerul tau aceleasi calitati, plus un strop de sensibilitate si afectivitate din belsug fata de tine. Te vei regasi perfect in bratele unui nativ in Pesti, insa te poti intelege de minune si cu un Rac.

Sagetator

In cazul tau, jumatatea ta nu trebuie sa iti trezeasca gelozia, insa nici sa nu iti dea impresia ca l-ai cucerit definitiv. Ai nevoie de provocari si de sare si piper in dragoste, pentru ca nu incetezi niciodata sa te joci. Iata de ce Leul ar forma o pereche foarte reusita cu tine! Poti sa mai ceri o sansa la fericire alaturi de un Berbec.

Capricorn

Fire pretentioasa si perfectionista, te astepti ca jumatatea ta sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine si sa iti demonstreze la orice pas ca merita calificative maxime la toate capitolele. In acelasi timp, partenerul ideal pentru tine trebuie sa aiba simtul umorului si sa stie sa salveze orice situatie dificila a vietii. Acesta este nascut in zodia Fecioarei. Te potrivesti aproape la fel de bine si cu un Taur.

Varsator

Esti o fire speciala, visatoare si perfectionista. Iti schimbi starea de dispozitie foarte des si ai nevoie de un partener care sa iti ofere stabilitate, siguranta si un mod de viata calitativ. Cel mai bine te potrivesti cu un alt nativ Varsator, insa nu refuza nici avansurile unui Geaman pasional.

Pesti

Doar cine stie ce inseamna cu adevarat emotivitatea, iti poate intelege pe deplin necesitatile. Iti vei gasi intotdeauna linistea alaturi de un nativ in Rac, mereu gata sa te invaluie in atentie si afectiune. Te potrivesti, de asemenea, cu un nativ in Scorpion.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply