Matrimoniale

Ce surprize sa-i pregatesti iubitului tau de Valentine’s Day

By februarie 13, 2014 No Comments

cuplu-fericitVrei sa-i oferi iubitului tau ceva deosebit cu ocazia Zilei Indragostitilor si nu ai idei? Exista cateva lucruri pe care barbatii le prefera in intimitate, in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut. Afla cu ce nu vei da gres si ofera-i iubitului tau cel mai frumos dar de Valentine’s Day!

Iata cateva indicii care iti vor usura goana prin magazine si te vor ajuta sa decizi ce sa alegi pentru iubitul tau si sa nu mai oscilezi intre ursuleti de plus cu inimioare si cea mai noua consola de jocuri.

Berbec
Berbecul nu asteapta gratificari materiale atunci cand vine vorba de iubire. Surprizele il lasa rece de cele mai multe ori si prefera sa stii exact ce isi doreste. Si ce ar putea sa-si doreasca mai mult acest nativ decat o partida nebuna de amor, presarata cu momente de tandrete, dar si de pasiune?

Taur
Nu mai reprezinta o surpriza faptul ca Taurul este snob. Il incanta tot ce este nou si scump, asa ca fa tot posibilul sa ii oferi ceva care se incadreaza in aceste caracteristici. Totodata, datorita romantismului si conservatorismului sau, este unul dintre acei nativi care prefera sarbatorile clasice, fara lucruri iesite din tipar. O cina fancy la un restaurant scump te poate salva din aceasta situatie.

Gemeni
Nativul Gemeni are tendinta sa minimalizeze importanta sarbatorilor, asa ca va incerca sa te convinga sa nu faceti nimic special. Daca insa il surprinzi cu un cadou simbolic, va fi mandru sa se laude cu asta. Date fiind inclinatiile sale intelectuale, ii poti cumpara o carte cu citate despre iubire sau orice roman de dragoste consacrat.

Rac
Pentru Rac, Valentine’s Day este o ocazie importanta de a-si petrece timpul doar cu tine, in cea mai desavarsita intimitate. Asa ca nu-l invita la o intalnire dubla cu un alt cuplu, oricat de bune ar fi relatiile dintre voi. Acorda-i toata atentia ta si rasfata-l intr-un cadru cat mai linistit si cat mai ferit de ochii lumii.

Leu
Leul are nevoie sa fie surprins. Gaseste modalitati cat mai creative de a-i spune ca il iubesti. Scrie-i biletele de amor si insira-le prin toata casa, pregateste-i o prajitura in forma de inima, decoreaza dormitorul cu flori si lumanari si fa-l sa se simta centrul universului tau.

Fecioara
Fecioara este rezervata in privinta acestor celebrari, asa ca nu va fi deloc incantata de cadouri spectaculoase. Ofera-i ceva practic, ceva de care stii ca are nevoie. La cat este de calculat si de organizat acest nativ, s-ar putea sa nici nu gaseasca loc in casa pentru lucruri nefolositoare.

Balanta
Balanta asteapta ceva extraordinar, ii plac surprizele si ii place sa stie ca ai investit timp si imaginatie pentru a-i oferi fericire. Asa ca pregateste-i cu propriile maini o masa delicioasa, imbraca-te sexy si ofera-i clipe de neuitat.

Scorpion
Pe Scorpion nu il vei putea impresiona in aceasta zi decat daca te axezi pe condimentarea vietii sexuale. Daca nici sexul nu este cea mai buna modalitate de a celebra iubirea, atunci care sa fie? Scorpionul va astepta ca in aceasta zi sa primeasca tratamente speciale in pat si tanjeste dupa acele lucruri inedite care nu se intampla in fiecare zi. Asteapta-l imbracata intr-un costumas sexy sau cumpara-i niste jucarii sexuale.

Sagetator
Sagetatorul este atat de naiv, incat il va surprinde orice cadou i-ai face. Nu trebuie sa fie nici costisitor, nici iesit din comun, nici cel mai original. El se multumeste cu o dovada simbolica a iubirii tale si va fi incantat de gest.

Capricorn
Capricornul, ca si Taurul, este unul dintre acei nativi care apreciaza luxul. Nu incerca sa-l duci de nas cu ceva ieftin, pentru ca nu-l vei impresiona. El apreciaza acele cadouri pentru care ai scos sume frumusele din portofel – doar asa va simti ca il apreciezi.

Varsator
Varsatorului trebuie sa-i iei ceva original. Cinele romantice, muzica si lumanarile parfumate sunt pentru toata lumea. El va aprecia un cadou handmade mai degraba, chiar daca valoarea lui materiala nu este prea mare.

Pesti
Nativul Pesti este atat de absorbit de dorinta de a intemeia o familie cu tine, incat singurele cadouri care il pot surprinde si il pot face fericit deValentine’s Day sunt cele care confirma ca si tu iti doresti acelasi lucru. Este fanul declaratiilor de dragoste, asa ca nu te da in laturi de la a-i face una.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply