Matrimoniale

Ce tip de flirt te caracterizeaza si ce spune el despre tine

By martie 3, 2014 No Comments

trebuModul in care flirtezi cu un potential partener poate spune multe lucruri despre personalitatea ta, dar si despre asteptarile tale in dragoste. Autocunoasterea la acest nivel te ajuta sa iti descoperi propria identitate de indragostit, dar si sa alegi corect persoana pe care sa o primesti in viata ta pe termen lung.

Sexologii spun ca exista 5 tipuri distincte de flirt, reprezentative pentru barbati si femei deopotriva. Stilul tau de a flirta poate fi chiar si o combinatie intre acestea, insa unul va ramane intotdeauna dominant. Afla daca te caracterizeaza flirtul fizic, direct, indirect, ludic/jucaus sau traditional si descopera astfel ce te poate implini cu adevarat in dragoste!

Flirtul direct

Acest stil de a flirta tradeaza nevoia ta de a crea o conexiune emotionala si intima cu persoana fata de care te simti atras/a. Esti o fire romantica, inima iti domina ratiunea si iti place sa asculti.

Specialistii spun ca, atunci cand flirtezi, cauti sa gasesti cele mai complexe moduri de a comunica eficient cu celalalt, te intereseaza cu adevarat sa iti cunosti potentialul partener in cel mai mic detaliu si abordezi cu sinceritate orice legatura romantica. In relatiile intime, te simti cel mai bine alaturi de o persoana rationala, stabila si deschisa emotional.

Flirtul indirect

Te reprezinta acest tip de flirt daca interactionezi cu un curtezan intr-un mod politicos, subtil, timid, pasiv si retinut. Ti-e teama sa pari prea agresiv/a sau disperat/a. Iti place sa pari inabordabil/a, sa respecti regulile si sa nu iti strici in niciun fel reputatia.

Ai nevoie de un partener care sa iti inteleaga temperamentul introvertit si sa aiba multa rabdare iti a-ti descoperi adevaratele calitati.

Flirtul jucaus

Tipul tau de flirt vine din nevoia ta mai accentuata de a atrage atentia asupra ta, decat de a cunoaste cu adevarat persoana cu care interactionezi. Iti place sa cunosti oamei noi, sa porti conversatii care sa te provoace si sa primesti complimente de la cat mai multi admiratori. Oferi deseori senzatia ca nu cauti ceva serios, chiar si atunci cand nu este cazul.

Ai nevoie de un partener lipsit de prejudecati, care poate sa vada in spatele aparentei tale copilaroase. De asemenea, trebuie sa fie spontan, flexibil, sociabil si foarte optimist.

Flirtul traditional

Crezi cu tarie ca barbatul trebuie sa faca mereu primul pas si ca femeile trebuie sa cedeze foarte greu avansurilor. Toate regulile de buna purtare si gesturile de moda veche sunt foarte importante pentru tine, iar orice comportament care nu le respecta iti pare intolerabil.

Ai nevoie de un partener conservator, serios, cu un statut social admirabil si foarte preocupat de regulile de eticheta.

Flirtul fizic

Cel mai evident tip de flirt te caracterizeaza daca iti folosesti preponderent limbajul trupului pentru a cuceri – zambetul, atingerile discrete si apropierile spatiale sunt armele tale de seductie principale. Incerci astfel sa iti dai seama daca intre voi exista o chimie aparte si te intereseaza in primul rand compatibilitatea voastra erotica.

Partenerul ideal pentru tine este cel care pune mare pret pe aspectul fizic si pasiunea carnala care se naste intre voi si care emana multa senzualitate.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply