Matrimoniale

Ce transmite cu adevarat fotografia ta de profil

By mai 12, 2014 No Comments

Ce transmite cu adevarat fotografia ta de profilFotografia cu care alegi sa ilustrezi profilul creat pe site-ul de dating online este foarte importanta. De ce? Este foarte simplu: este primul detaliu pe care orice potential partener il va remarca, un detaliu cu un impact atat de puternic, incat il poate determina sa iti acceseze profilul in cautare de informatii suplimentare sau dimpotriva. Astfel, este esential sa iti alegi fotografia de profil in asa fel incat aceasta sa transmita intocmai ceea ce iti doresti tu.

Poate parea dificil de crezut – si, mai mult de atat, de-a dreptul superficial – ca fotografia de profil joaca un rol de o importanta atat de covarsitoare. Si totusi, este adevarat: cliseic sau nu, o imagine chiar face cat 1000 de cuvinte.

Acestea fiind spuse, acum este momentul sa afli ce ar trebui sa ai in vedere cand vrei sa fii sigura ca ai ales cea mai buna – si reprezentativa – fotografie de profil:

1. Alege o tinuta care te reprezinta

Inainte de toate, gandeste-te la urmatorul aspect: tinuta pe care o afisezi in fotografia de profil poate transmite o multime de detalii despre viata ta, de la job la pasiuni etc. Prin urmare, foloseste-te de acest truc pentru a-i arata unui potential partener, inca din primele secunde, ce fel de om esti tu.

Spre exemplu, esti o fire vesela si sociabila, careia ii place sa se imbrace dupa ultima moda? Posteaza o fotografie in care, desi apari doar tu, este clar ca te afli intr-un mediu social si ca porti o haina la moda, de buna calitate etc.

Aplica acest principiu pentru a dezvalui exact acea latura a personalitati tale pe care iti doresti ca viitorul partener sa o aprecieze din prima.

2. Atitudinea este vitala

Respectand principiul descris mai sus, alege sa postezi o fotografie de profil in care atitudinea ta este compatibila cu felul tau real de a fi. Esti indrazneata? Spune-o din priviri! Din contra, esti mai degraba timida? Din nou, asigura-te ca mesajele non-verbale pe care le transmite fotografia aleasa merg in aceasta directie.

3. Nu uita de culoare

Nu in ultimul rand, alege o fotografie de profil in care porti o tinuta intr-o culoare care te reprezinta. Poate iti plac nuantele tari si combinatiile trasnite sau, la fel de bine, adori non-culorile ori tonurile pastel. Toate aceste preferinte spun ceva despre tine – prin urmare, adapteaza culoarea si eventualele combinatii astfel incat sa se plieze pe temperamentul si personalitatea ta.

Iar daca te-am convins sa iti faci un cont la noi sau sa iti schimbi fotografia actuala de profil cu una noua, optimizata, nu uita sa arunci un ochi peste aceste cateva reguli ale site-ului de dating online Sentimente.ro referitoare la fotografia principala a profilului tau:

– chipul sa fie vizibil
– sexul declarat in profil trebuie sa corespunda celui din fotografie
– sa nu fie inserate simboluri, sigle ale altor site-uri, precum si sigla www.sentimente.ro
– sa nu fie prezente mai mult de 3 persoane de acelasi sex, acelasi cu sexul declarat in profil
– sa nu fie poze cu copii, indiferent de varsta
– sa nu contina nuduri sau seminuduri
– sa nu contina peisaje, animale sau altceva in afara de persoane
– sa nu contina arme, cutite, sabii si orice obiecte de acest gen care sugereaza acte de violenta
– sa nu fie imagini cu vedete, actori, cantareti, fotomodele, etc.
– sa nu aiba dimensiuni foarte reduse, recomandam minim 600×600

Daca pozele tale nu respecta conditiile de mai sus, vor fi transferate in poze publice (daca sunt in regula, dar fie nu apari, fie apari partial sau nu suficient de clar – cum pot fi, de exemplu, pozele facute dintr-o parte sau cele cu peisaje), poze private (daca induc la violenta) sau vor fisterse (daca sunt poze cu copii, au dimensiuni prea mici sau au caracter pornografic).

Foto: www.hyperslevy.cz

Hai pe Sentimente

Leave a Reply