Matrimoniale

Cei mai sarmanti nativi ai zodiacului

By februarie 10, 2014 No Comments

poza-profil1Fara doar si poate, fiecare zodie are calitatile si defectele ei. Totodata, semnul zodiacal este influentat si de ascendent, dar si de factori externi precum educatia si cultura. Afla care sunt cele mai sarmante zodii, in starea lor pura, respectiv cei mai cuceritori si mai galanti barbati din horoscop. Iata ce calitati au domnii zodiacului si cum te vor cuceri fiecare.

1. Barbatul Balanta
Atras in special de acea categorie de femei elegante si feminine, barbatul Balanta cucereste prin bunele sale maniere si prin politete.

Echilibrat, acest nativ vrea sa ofere la randul sau tot ceea ce primeste, este dornic de reciprocitate in ceea ce priveste respectul si apreciaza acele relatii care aduc satisfactie ambilor parteneri.

Astfel, va fi foarte atent la nevoile tale si se va stradui sa le raspunda. Nu se da in laturi nici de la gesturi romantice, pentru ca este capabil sa se implice si sa faca o relatie sa functioneze.

2. Barbatul Pesti
Barbatul Pesti este insusi simbolul familist al zodiacului. Acesta apreciaza, ba chiar venereaza femeia de langa el inca din frageda pruncie, respectandu-si mama, bunicile etc.

Este generos si atent, fii sigura ca nu va uita vreodata de aniversarea voastra si nici nu va scapa prilejul sa iti ofere macar o floare.

In afara intimitatii, acest barbat este protector si mandru de partenera lui. Va fi oricand pregatit sa iti tina partea intr-o confruntare de orice fel, fiind exact barbatul pe care te poti baza oricand.

3. Barbatul Fecioara
Desi modest, barbatul Fecioara isi constientizeaza calitatile, insa nu face abuz de mentionarea lor atunci cand incearca sa cucereasca o femeie.

Este ingrijit si stilat si apreciaza aceste preocupari si la partenera lui.

Este genul de domn care iti va deschide portiera la masina, care nu te va lasa sa ridici nici macar cea mai mica sacosa de cumparaturi, care isi va asuma in totalitate rolul de barbat si te va trata ca pe un bibelou

4. Barbatul Berbec
Barbatul Berbec este atat de ambitios, incat daca nu te va cuceri de la bun inceput cu sarmul sau, va insista pana cand va reusi.

Este un barbat cu simtul umorului, care nu trebuie neaparat sa arate extraordinar ca sa te dea pe spate. In cazul in care fizicul nu este atuul lui cel mai mare, va sti sa initieze “lupta” pe terenul care ii este mai favorabil.

Stie sa-ti atraga atentia si mai stie si sa-ti arate ca nu esti singura care il doreste. Da, este foarte posibil sa incerce sa te cucereasca prin provocarea unei competitii.

Iata ce calitati le lipsesc celorlalti nativi si de ce nu se incadreaza in categoria “Gentlemanul perfect”.

5. Barbatul Taur
Desi romantic in cel mai clasic sens al cuvantului, Taurul are niste idei preconcepute ancestrale si fixe care il vor face sa fie posesiv si uneori coleric.

6. Barbatul Rac
Barbatul Rac poate fi foarte devotat, dar mai degraba se lasa cucerit decat cucereste el insusi. Tocmai pentru ca este plin de nesigurante, nu prea se intampla sa fie el cel care face primul pas intr-o relatie.

7. Barbatul Gemeni
Barbatul Gemeni este adesea inteligent si cu simtul umorului, dar tendinta generala a femeilor din jurul sau este sa-l priveasca drept prieten.

8. Barbatul Leu
Leul te va cuceri doar daca apreciezi laudarosenia. Ce-i drept, cel mai adesea se bate cu pumnii in piept pentru lucruri reale si palpabile, dar asta nu inseamna ca aroganta lui nu poate fi privita drept lipsa de politete.

9. Barbatul Scorpion
Scorpionului ii place sa tachineze si nu va rata nici o ocazie sa-ti reproseze ceva din trecutul tau sau sa-ti atraga atentia atunci cand dai gres. Sa nu care cumva sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, pentru ca este cel mai razbunator reprezentant al zodiacului.

10. Barbatul Sagetator
Sagetatorul, desi initial pare un domn, incearca prea mult sa linguseasca. Iti vei da seama de acest lucru atunci cand vei observa ca acest comportament ii marcheaza toate relatiile, nu doar pe cea cu tine.

11. Barbatul Capricorn
Desi realist si cu picioarele pe pamant, Capricornul nu iti va cadea cu tronc prea curand. Este calculat spre zgarcit si nu se fereste sa arate acest lucru inca de la primele intalniri.

12. Barbatul Varsator
Varsatorul te va cuceri initial cu originalitatea lui, dar te va face sa renunti foarte repede, pentru ca nu este genul de barbat care sa se implice foarte mult. Reciprocitatea gesturilor nu il caracterizeaza, asa ca vei simti mereu ca oferi mai mult decat primesti in aceasta relatie.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply