Matrimoniale

Cele 10 porunci ale datingului online

By august 19, 2012 No Comments

Gasirea unui partener potrivit cu ajutorul unui site de dating online poate parea similara cu cautarea unui ac in carul cu fan. Insa demersul poate fi usurat daca respecti cele 10 porunci ale datingului online.

1. Iesi in evidenta

Mentionarea unor interese mai speciale si cateva cuvinte mestesugite – ca sa nu mai vorbim despre o poza reusita -, te vor ajuta sa iesi in evidenta din marea de posibilitati pe care le pun la dispozitie site-urile de dating online.

2. Scapa de bagajul trecutului

Toata lumea are un anumit “bagaj” din trecut, fie ca este vorba despre un copil sau de ranile emotionale capatate in urma unei relatii. Evita, insa, sa ii permiti sa iasa la suprafata pe profilul de dating online. Ofera informatii detaliate despre tine doar persoanelor cu care ajungi sa te vezi si in viata reala.

3. Pune o poza actuala

Daca vrei ca incercarile tale in datingul online sa aiba sansa de reusita, incepe prin a te dezvalui asa cum esti. Pune o poza reusita, insa intotdeauna una care te infatiseaza asa cum arati acum (nu in urma cu 5-10 ani).

4. Fii activ

Pentru a-ti mari sansele de a cunoaste pe cineva potrivit pe un site de dating online, este esential sa fii activ. Acceseaza macar o data pe zi profilul pentru a vedea ce s-a mai intamplat cat ai lipsit.

5. Fii realist

Pastreaza-ti realismul si atunci cand iti cauti marea iubire prin intermediul datingului online. Poti indrazni sa speri ca te-ai potrivi cu un fotomodel, dar nu fii dezamagit daca lucrurile nu evolueaza asa cum visai tu.

6. Nu fi disperat dupa atentie

Cu alte cuvinte, abtine-te sa faci remarce cu tenta sexuala, printre altele, in special unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine.

7. Fii sincer

Chiar daca nu dezvalui totul despre tine pe profilul site-ului de dating online, asigura-te ca informatiile oferite sunt reale, si nu o proiectie a ceea ce ti-ar placea tie sa fii.

8. Fii istet si concis

Cand ajungeti sa comunicati prin SMS, mentine mesajele scurte si istete. Poti sa fii sigur ca impactul va fi mai mare decat in cazul SMS-urilor kilometrice.

9. Ia-ti masuri de siguranta

Nu oferi niciodata detalii importante – unde locuiesti, de pilda – unei necunoscute si stabileste prima intalnire intr-un loc public.

10. Aminteste-ti ca lumea datingului online este reala

Poate parea o lume virtuala, insa datingul online implica oameni reali, cu calitati si defecte. De aceea, chiar daca pare ca ai gasit-o pe Ileana Cosanzeana, aminteste-ti ca povestea voastra s-ar putea sa nu aiba un final fericit.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply