Matrimoniale

Cele mai aventuriere femei ale zodiacului

By ianuarie 21, 2014 10 Comments

652x450_126542-cele-mai-aventuriere-femei-ale-zodiaculuiFemeile sunt diferite iar fiecare are felul propriu de a reactiona la factorii externi: unele sunt mai indraznete, altele mai rezervate, unele sunt mai linistite, altele mai energice si mai dornice de experiente. Tu cum te comporti in relatii, dai frau liber pasiunii si imaginatiei sau esti inocenta si conformista? Afla ce spune zodia ta despre tine!

Berbec
Esti nerabdatoare sa experimentezi lucruri noi si nu te temi de nimic. Siguranta de sine te ajuta sa simti ca esti stapana pe orice situatie, asa ca nu te dai in laturi de la aventuri. Nu te lasi cucerita de orice barbat, insa odata ce te-ai aprins, stii exact ce vrei si de unde sa te “servesti”.

Taur
Tu ai planul deja facut, iti doresti o familie, copii si armonie. Ori asta nu se poate obtine daca zbori din floare-n floare, deci nu vei bifa aventuri pe lista ta. Stii ca orice pas gresit iti poate pune in pericol planul, asa ca nu te abati de la reguli, indiferent cat de distractiv ar suna.

Gemeni
Nu te dai in laturi de la flirturi si iti place la nebunie sa te simti dorita. Stii cum sa starnesti un barbat, dar stii si cand sa te opresti. Pentru tine, ideea de aventura nu este nici mai mult, nici mai putin decat un prilej de a-ti etala calitatile. Nu vei merge pana la capat, pentru ca stii ce vrei, dar din cand in cand mai abati calea, pentru a-ti confirma ca esti dorita.

Rac
Desi lipsita de prejudecati, femeia Rac se va feri de relatii pasagere. Ii place sa se stie seducatoare, insa nu apreciaza barbatii care se grabesc sa-i ajunga in pat. Daca esti nascuta sub semnul Racului, sansele sa te arunci in valurile pasiunii sunt mici, pentru ca iti este teama de eventualele repercusiuni.

Leu
Daca esti Leoaica, nu vrei sa ratezi nimic in materie de aventura. Pasiunea ta arzanda si entuziasmul pentru experiente inedite te vor face sa fii foarte deschisa in privinta sexului. Desigur, nu iti vei irosi energia si talentele pe orice barbat, ci pe unul care atrage atentia prin statutul lui impresionant.

Fecioara
La tine, totul trebuie sa fie perfect organizat si ordonat. Ti-ar placea sa fii mai inclinata catre aventuri, insa prin natura ta, nu ai acces la astfel de activitati. In plus, esti genul de femeie care vrea sa stie cat mai multe despre un eventual partener, pentru a-l putea valida in aceasta “functie”.

Balanta
Desi te incanta ideea unei aventuri, nu esti facuta pentru astfel de lucruri. In sinea ta, te consideri deschisa la tot ce e nou, dar daca esti pusa in fata faptului implinit, ai tendinta sa faci pasi inapoi. Nu vrei sa fii asa, dar nici nu poti altfel.

Scorpion
Desi loiala si de incredere atunci cand este implicata intr-o relatie, femeia Scorpion ramane pe lista nativilor care debordeaza de erotism. Nu te dai in laturi de la nimic, iti plac atat senzatiile tari, cat si ideea de nou. Esti pasionala si grabita sa-ti pui in practica toate fanteziile.

Sagetator
Esti facuta pentru relatii pasagere, senzualitatea si dorinta ta de a fi in centrul atentiei te ajuta in acest sens. Nu te incanta o prada dificila, pentru ca nu vrei sa suferi, dar si pentru ca iti place sa te simti admirata si sa fii tu cea care domina situatia.

Capricorn
Esti pretentioasa in ceea ce priveste barbatii si nu vei fi disponibila pentru oricine. Barbatul care te poate cuceri trebuie sa aiba multe calitati, insa, daca apare in viata ta un astfel de barbat, nu-i vei refuza nimic, nici macar sexul de la prima intalnire.

Varsator
Nu ai idei preconcepute in materie de sex si cu siguranta vei bifa niste excentricitati de-a lungul timpului. Este foarte important sa ai chimie cu cel de langa tine si te vei dezlantui, astfel incat ii va fi imposibil sa uite de “prestatia” ta.

Pesti
Esti timida, asa ca sansele sa te arunci in marea pasiunii sunt foarte mici. Iti place sa auzi barbatii vorbind despre neputintele lor, ti se pare cea mai buna modalitate de a-i cunoaste. Abia dupa ce ai contemplat daca sunt potriviti sau nu, poti sa te destinzi si sa-ti dai frau liber imaginatiei.

Tu ce zodie esti si cat esti de pasionala? Iti plac aventurile si experientele noi?

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply