Matrimoniale

Cele mai bune intrebari pentru prima intalnire

By septembrie 25, 2012 15 Comments

Intrebarile de la prima intalnire iti pot dezvalui detalii importante despre partener, chiar daca ai purtat discutii detaliate si atunci cand l-ai cunoscut pe un site de dating online. Iata cele mai bune intrebari pentru prima intalnire fata in fata, care iti permit sa afli detalii importante despre partener, lucruri subtile ce nu sunt intodeauna evidente prin comunicarea online.

Ai avut o zi buna?

Prin aceasta intrebare simpla, afli starea partenerului, dar si detalii importante despre modul in care face fata stresului zilnic. Chiar daca ti-a zis deja ce planuri ar, in discutiile de pe site-ul de dating online, pe mess sau la telefon, intr-o discutie fata in fata poti depista nuante noi.

Ce inseamna succesul pentru tine?

De la discutia despre activitatile zilnice, poti strecura usor o intrebare despre semnificatia succesului pentru partener. Multi includ domeniul de activitate in profilul de dating online, dar succesul se poate masura in moduri diferite si este important sa stii daca sunteti compatibili la acest capitol.

Ce voiai sa devii cand erai mic?

De la aceasta simpla intrebare, il poti face pe partener sa discute despre copilaria si familia sa, dar si despre aspiratiile implinite sau abandonate, lucruri ce nu se discuta foarte usor, in mesaje scrise, pe un site de dating online.

In ce lume fictiva ti-ar placea sa traiesti?

Fie ca este vorba de filme, seriale sau carti, raspunsul la aceasta intrebare iti poate dezvalui detalii pretioase despre valorile si prioritatile partenerului. Gusturile in cinematografie, TV si literatura pot fi discutate si in scris, pe site-ul de dating online, dar o discutie fata in fata ofera intotdeauna mai multe detalii.

La cine apelezi cand ai nevoie de un sfat important?

Prin aceasta intrebare, poti afla daca partenerul tau are o relatie apropiata cu rudele si care sunt calitatile pe care le pretuieste la o persoana a carui parerea o respecta cu adevarat.

Cum te vezi peste 10 ani?

O alta intrebare ce este intotdeauna mai buna cand este adresata fata in fata decat pe un site de dating online, cea despre aspiratiile pentru viitor poate fi foarte utila in stabilirea compatibilitatii adevarate.

 

Tu ce intrebari obisnuiesti sa pui la prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Appreciate your any other helpful web site. The spot more may I receive in which sort of facts printed in this kind of ideal method? I’ve a undertaking that we are at the moment concentrating on, so i are for the glance out regarding such information and facts.

  • Petra spune:

    Important e ca seara, in Borsa, eram fericiti. Nici urma de inttasrire pentru ca nu reusisem ce ne-am propus. Nu ne asteptam la asa multa zapada si am pierdut timp. Oricum, a doua zi, cu atat mai mult ne-am inseninat, dupa ce am ajuns la Cascada Cailor:) Am pus pozele pe Fb(povestea mai asteapta ” fereastra” din timpul meu). Te astept la http://www.facebook.com/iubescmuntele! Gabi Red

  • Solenne spune:

    Mersi frumos Florin!Cat derpse drum, stai linistit! Se poate parcurge cu orice masina! Atata doar ca trebuie ocolite gropile sau incetinit ca sa treci prin alea mai putin adanci 😛 Eu m-am oripilat in asa hal pentru ca este ditamai drumul national, nici macar judetean… asta e mai grav…Am trecut si eu pe la Bumbesti pe acolo si stiu derpse ce vorbesti…

  • Jeff spune:

    Salut! Am incercat si noi Pietrosul acu la sfratisul lui aprilie. Spun, l-am incercat pentru ca am ajuns pana la statia meteo, apoi am avut o tentativa de urcare, insa zapada si traseul alunecos ne-au luminat. Am ales sa fim destepti si sa amanam pe alta data decat sa ne prinda noaptea pe creasta. Oricum, traseul e ca-n “povestea” ta, atat ca de la jumatate in sus era foarte multa zapada. Zilele astea urc pozele pe Fb si “povestea” pe blog. Mersi de informatii, mi-au fost de mare ajutor!

  • Jordan spune:

    Si m-a mai impresionat ceva: atcnui, pentru prima data in viata mea, am vazut stramosul masinei automate de spalat de azi. Pe raul pe care il prezinti si tu, era facuta o chestie din lemn, prin care trecea apa, iar inauntru se afla o cerga alba, care era spalata asa cum sunt spalate hainele la masinile automate de azi. Era invartita in continuu de curentul apei – eu i-am spus vartelnita, dar nu stiu daca aceasta este denumirea, dar unul dintre insotitorii mei a denumit-o masina de spalat automata inventata de dacii liberi ai Maramuresului. Pacat ca filmul de atcnui s-a voalat pana am ajuns acasa si nu am poze. A fost superb

  • Juliana spune:

    Frumos 🙂 Anul asta sigur o sa prinzi vreme buna pe Moldoveanu, cel putin asta iti dsorec si mi dsorec si mie, ca am de gand sa merg.Am citit pe internet ca se lasa bagajele pe Vistea si se merge pe Moldoveanu fara. Ma intreb, sunt in siguranta acolo? Ca tare nu mi as dori sa raman fara unele lucruri din rucsac.Cat despre apa, pe traseu nu este, insa am gasit pe net ca intre Vistea si Refugiul Vistea, mergand pe banda rosie, cam pe la mijloc dai spre stanga de un traseu triunghi rosu care coboara spre Victoria-Vistisoara si este izbor de apa cam la 1600m altitudine (Informatie luata de pe net, nu garantez pentru ea si nu stiu cat s ar face pana acolo, cred ca 1 ora)Asteptam intoarcerea la Balea. Ati facut traseul de creasca sau cel cu banda albastra pe langa Podragel?

  • Sergio spune:

    Si ideea cu rabla contra o bicla merge prbaiabol multi au cate o rabla in fata scarii, dar nu pot renunta la ea ca sa-si ia o masina noua, pentru ca ori n-au restul banilor, ori nu mai vor masina.O alta idee ar fi sa puneti intrebari legate de biciclete, de concursuri de ciclism, de istoria bicicletei, de cum sa-ti repari bicla daca ramai cu ea in drum , de tot felul de astfel de chestii.Ideea cu fotografia, nu mi se pare cea mai buna.Apropo, n-am nici rabla, si nic nu ma pricep la amanunte legate de bicle. Am doar o bicla amarata luata din Cora si atat, deci oricum n-as putea participa la un asemenea concurs.Mi-am spus ideile, pentru ca eu consider ca niste bicle bune ar trebui sa mearga la cei care le-ar pretui si ar stii valoarea lor.Viorel

  • Nanang spune:

    Pai tre sa fie neaparat un conucrs cu ceva legat de ecologie.Uite si intrebari(ca idee):Q:De ce trebuie noi, ca indivizi, sa reciclam, stingem lumina, mergem pe jos/bibicleta, etc ?A:Pentru a compensa marile deversari de petrol, deseuri toxice, comportament energetic haotic, defrisari in urma carora marile corporatii reusesc sa puna, cu greu, ban pe ban.Q:Cat de mult conteaza in poza mare faptul ca unii se straduiesc sa arunce la cos, sa planteze 3rei copaci, sa mearga cu autobuzu’, sa curete campii intregi sadite cu polimeri?A:Conteaza foarte mult. Pentru palmares. Tineti sus munca buna , distrusii draq Ha, haQ:Pe cate masini SUV-uri s-au dus banii colectati din taxe si impozite pentru protectia mediului?A:Noi sa fim haiosi!Mai am daca mai trebuie.

  • Pompilia spune:

    Intrebarea lui Stefan este foarte valabila pentru toti care au profile pe site-urile de socializare. Am profile 100% reale peste tot si in 3 ani si jumatate am constatat ca se minte foarte mult. Sunt dezamagita ca nu gasesc prieteni sinceri. Pacat ! Oare ce castigam daca mintim, chiar si o data, a doua oara vom fi crezuti ? Mai multa seriozitate caci pretindem a fi adulti !

  • ginuta spune:

    aceasta sunt eu cu bune si rele si in realitate!

  • vio spune:

    daca aaar fiii un pic de seriozitate ar fii ok

  • cristian mihai spune:

    si daca profillul este real si inca nu a fost descoperit de celalalt ;sau celalalt are pareri preconcepute este in deriva si doar incearca marea?

  • ClauLol spune:

    buna intrebare stefan… majoritattea sunt nume false si descrieri aiurea,,,,;)

  • Stefan spune:

    Cat din profilul tau de pe sentimente este adevarat??

Leave a Reply