Matrimoniale

Cele mai bune sfaturi pentru un dating online reusit

By martie 5, 2014 No Comments

dating online reusitSite-urile de matrimoniale iti ofera o sansa reala de a-ti cunoaste jumatatea, insa aceasta oportunitate vine si cu cateva riscuri de care este esential sa fii constient/a pentru a beneficia de cea mai buna experienta posibila de dating online. Iata, asadar, cateva sfaturi utile menite sa te ajute sa eviti capcana celor mai comune greseli ale intalnirilor online!

1. Porneste de la premiza ca profilul contine mici exagerari

Fara a fi neaparat rauvoitoare, micile exagerari sunt de multe ori prezente in profilul utilizatorilor unui site de matrimoniale. Din dorinta de a-si mari sansele de a cunoaste pe cineva, acestia isi ajusteaza usor varsta, kilogramele, inaltimea si alte detalii similare. Asadar, pentru a evita o surpriza ulterioara, inarmeaza-te din start cu presupunerea ca el sau ea a alterat usor realitatea.

In definitiv, si tu poti fi tentat sa procedezi la fel, prin urmare acesta n-ar trebui sa fie un motiv pentru care sa refuzi sa te intalnesti cu o persoana anume.

2. Nu trimite bani unei persoane necunoscute

Chiar daca legatura voastra se deruleaza deja de ceva timp, cata vreme nu a depasit granitele datingului online, evita sa ii trimiti bani. In spatele unei povesti impresionante, pe care ai fi pregatit/a, in alte circumstante, sa o crezi, se poate ascunde o inselaciune de proportii. Asadar, fii cu bagare de seama si nu te increde niciodata in totalitate in cineva inainte de a primi dovezi concludente din partea lui/ei.

3. Limiteaza informatiile private

Este intelept sa nu oferi prea multe informatii private – adresa de acasa, numarul de telefon etc. – pe profilul de dating online. Ofera aceste detalii doar persoanelor pe care le intalnesti, dupa ce te asiguri ca poti avea incredere in ele (vezi punctul 2).

4. Fii cat mai flexibil/a

In corelatie cu primul punct, la fel ca in cazul datingului clasic, si cel online implica un grad de flexibilitate. El sau ea nu corespunde la perfectie standardelor tale? Inainte de a spune “urmatorul/ea”, analizeaza-ti criteriile si descopera daca nu cumva asteptarile tale sunt usor nerealiste. Cu alte cuvinte, singurele aspecte care ar trebui sa te faca sa zici “pas” din start sunt nepotrivirile majore si comportamentele inadecvate.

Foto: bubblews.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply