Matrimoniale

Cele mai intalnite clisee in dating

By iulie 16, 2012 No Comments

“Fii deschis, accepta provocarea, ia-ti viata in maini si gaseste-ti pe cineva pana nu este prea tarziu!” Iata cateva dintre cele mai intalnite clisee in dating. Pe site-urile de matrimoniale online sau in viata de zi cu zi, cliseele in materie de intalniri si relatii sunt intalnite la tot pasul.

Iata cateva dintre cele mai comune clisee:

1. Fii deschis

Poate unii prieteni ti-au spus sa fii deschis pe un site de matrimoniale online. Insa cat de deschis este cazul sa fii? “Open minded” inseamna sa-ti oferi sansa de a cunoaste pe cineva intr-o alta maniera decat ai facut-o pana acum. Nu inseamna, insa, ca poti spune orice despre viata ta personala, doar pentru ca acel om nu te vede.

2. Cu timpul, va fi mai usor

Unii oameni sunt de parere ca trebuie sa acorzi oricui o sansa, chiar si pe un site de matrimoniale online. Atractivitatea vine cu timpul, spun ei. Cum ramane, insa, cu instinctul care iti sopteste, uneori, ca nu este bine ce faci? Nu forta niciodata lucrurile, in speranta ca ar putea iesi ceva bun. Daca simti ca nu ai nimic in comun cu o persoana sau nu ai dispozitia necesara sa vorbesti cu ea, nu te chinui sa fii amabil, pentru ca mai devreme sau mai tarziu ai putea regreta. Important este sa te simti confortabil si in siguranta cand apelezi la un serviciu de matrimoniale online.

3. Ceva nu este in regula cu tine pentru ca inca esti singur

Exista numeroase carti si articole care incearca sa te convinga de faptul ca iti lipseste ceva ca identitate, personalitate sau valoare si ca aceasta lipsa explica faptul ca inca nu ai pe nimeni. In realitate, nimeni nu poate demonstra ca ar fi ceva in neregula cu tine. Pe un site de matrimoniale online sau in viata de zi cu zi poti intalni oameni care au o relatie, dar care sunt profund nefericiti si sufera abuzuri din partea partenerilor.

4. Iesi din casa daca vrei sa cunosti pe cineva

Exista convingerea potrivit careia oamenii singuri sunt singuri pentru ca se inchid in casa. In realitate, exista multi oameni fara partener care au o viata sociala intensa, care calatoresc mult si care sunt cat se poate de comunicativi cu cei din jur. Daca apelezi la un serviciu de matrimoniale online, ai ocazia sa cunosti persoane care traiesc in locuri in care poate tu nu ai ajuns niciodata, ceea ce iti ofera o sansa in plus.

5. Nu fii prea disponibila

Un alt cliseu legat de relatii il reprezinta rolul de inabordabil. Daca iti place cu adevarat un barbat pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online sau in alta parte, in mod sigur iti vei dori sa va vedeti cat mai curand. Nu ii transmite semnale false doar pentru a-i da de inteles ca esti o prada grea. Cand oamenii sunt la inceputul unei relatii si se cunosc superficial, exista mereu riscul de interpretari gresite. Tu poti dori sa pari usor inabordabila, insa el poate sa-si imagineze ca esti infumurata sau ca pur si simplu nu te intereseaza persoana lui.

6. Fii tu insuti

Este bine sa fii sau sa pari cat mai natural cu putinta, pentru ca atmosfera sa fie una relaxata la o intalnire pe un site de matrimoniale online sau la prima ta intalnire fata in fata. Daca, insa, obisnuiesti 99% din cazuri sa iesi din casa in trening, acum este momentul sa te imbraci cu altceva.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply