Matrimoniale

Cu ce iti enervezi cel mai mult partenerul, in functie de zodia ta

By octombrie 15, 2013 6 Comments

jocurile-puterii-in-cuplu1Te-ai intrebat vreodata care sunt trasaturile tale de caracter care iti scot cel mai mult din minti partenerul de viata? Daca l-ai cucerit cu calitatile tale unice si incontestabile, nu inseamna ca nu exista si puncte slabe pentru care te-ar putea “depuncta” jumatatea ta. Acestea sunt, de cele mai multe ori, dictate de astre.

Berbec
Firea ta vulcanica este uneori obositoare pentru partenerul tau, care ramane deseori fara rezerve de rabdare cu tine. Nu mai face mare caz din orice nimic si incearca sa domini prin fapte, mai putin prin vorbe. De asemenea, jumatatea ta ar putea fi scoasa din minti de atitudinea ta infatuata.

Taur
Poti sa iti enervezi partenerul cand iti lasi latura conformista sa te domine. Atunci cand il pui pe “NU” in fata si refuzi orice schimbare in viata ta, incepi sa scazi in ochii jumatatii tale. La fel de enervant poate fi obiceiul tau de te a contrazice in permanenta si de a fi sceptic/a in fata tuturor lucrurilor care ti se aduc la cunostinta.

Gemeni
Aerul tau copilaros si spontan este adorabil – pana la un punct! Partenerul tau se poate satura de momentele in care treci de la o stare la alta, te razgandesti asupra lucrurilor care iti plac, ceri prea multa libertate si incerci sa domini cu forta. Dozeaza-ti iesirile puerile si incearca sa exprimi mai multa maturitate si statornicie.

Rac
Ai doua mari defecte, care il scot din minti pe partenerul tau de cuplu: esti prea sentimental/a si cateodata prea credul/a. Aceste doua caracteristici ale personalitatii tale nu sunt benefice cuplului vostru in societate, de aceea jumatatea ta ar putea sa iti solicite sa ai o atitudine mai ferma, mai hotarata si mai putin naiva.

Leu
Cel mai probabil, partenerul tau iti reproseaza ca esti prea mandru/a, prea autoritar, prea “galagios” si prea axat pe propria persoana. De asemenea, ai o agresivitate verbala accentuata, care nu contribuie prea mult la romantismul din cuplul vostru. Incearca sa renunti la obsesia de a fi mereu pe primul plan/in centrul atentiei.

Fecioara
Partenerul tau iti poate reprosa adesea ca te obsedeaza ordinea, sacourile lipsite de orice urma de scama si perfectionismul. Nu te poti abtine sa nu il cicalesti adesea, desi nici tie nu iti place sa primesti acest tratament. Las-o mai usor cu observatiile si iti poti face jumatatea fericita.

Balanta
Cel mai probabil, iti scoti din minti partenerul cu obiceiul tau de a te razgandi asupra deciziilor pe care trebuie sa le iei. Esti o fire sovaielnica si nehotarata, care pune prea des in balanta lucruri nesemnificative. Nesiguranta ta nu este doar enervanta pe alocuri, ci si sursa neincrederii pe care ai putea sa o inspiri celui de langa tine.

Scorpion
Esti o fire obsedata de control, peste masura de posesiva si geloasa. Iata de ce partenerul tau s-ar putea simti dominat, limitat si uneori umilit de comportamentul tau restrictiv. Incearca sa lasi acasa “lesa” si sa ii oferi jumatatii tale mai multa libertate: dragoste cu sila nu se poate!

Sagetator
Iti pot enerva partenerul prin firea ta superficiala, uneori prea copilaroasa. Cand iti doresti un lucru, incepi sa il soliciti pe un ton plangacios, de parca ai fi un prescolar care vrea cu tot dinadinsul o jucarie scumpa. Mai ai si “darul” de a spune verde in fata tot ce simti, fara sa tii cont de sentimentele partenerului tau.

Capricorn
Incapatanarea ta astrala te face deseori sa pari o persoana inflexibila si razbunatoare, care nu tine de cont de nevoile celuilalt. Partenerul tau poate fi scos din minti de impulsivitatea ta atunci cand nu ti se ofera ceea ce doresti, dar si de obiceiul tau de a face din tantar, armasar.

Varsator
Marea ta problema este ca iti supravalorifici propriile opinii si nu suporti ca partenerul tau sa nu ti le impartaseasca. Te contrazici des si te scoate din minti jumatatea ta, cand incearca sa iti explice de ce nu este de acord cu tine intr-o anumita privinta. Daca nu vrei sa il mai enervezi, incearca sa tii cont si de parerile lui.

Pesti
Ai un obicei prost de a schimba deseori datele realitatii. Minciunile tale sunt de cele mai multe ori minore si lipsite de intentii rele, insa suficient de deranjante, incat sa ti se puna credibilitatea la indoiala. Incearca sa fii mai sincer/a si sa nu mai inventezi lucruri, doar pentru a emana un aer interesant.

sursa: horoscop acasa

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply